| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
klaczyslaw łada 2107była teraz ... Dobrzany | 2003-06-05 02:18:18 Czy jak jeździcie pojeżdzić w teren i wjedziecie do lasu to policja się was czepia? Dostałem mandat za wjazd do lasu. |
Anonymous Niezarejestrowany | 2003-06-05 08:12:44 Ja w lesie, to bylem dopiero dwa razy, to sie nie czepiali mnie jeszcze ... Pozdrawiam, Przemek |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2003-06-05 10:54:17 W Polsce obowiązuje zakaz wjazdu do lasu (lasy państwowe) poza oczywiście wyraźnie oznakowanymi drogami i parkingami. Generalnie więc nie ma zmiłuj się i trzeba się liczyć z potencjalnym mandatem. Można tez "walczyć" na terenach prywatnych, których wbrew pozorom jest całkiem sporo (koło Piły w ok. puszczy noteckiej na ten przykład część rolników zalesiła swoje pola, przekwalifikowała na tereny leśne i sprzedaje powoli na działki rekreac. -> do tego czasu można się z nimi dogadać i za przysłowiowe piwo pobawić się w lesie bez żadnych obaw -> ja nie korzystałem, ale widziałem kilku takich). |