Głupie pytanie na temat bagażnika

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Znalazłem taką fotkę

i tak się zastanawiam czy te osłony plastikowe na lampach są fabryczne?? Tak przeglądam internet i coraz bardziej zastanawiam się na bezwypadkowością mojego bolida

Osłony były zakładane od któregoś tam roku.Jeżeli się nie mylę to od 1997.

Ja mam. Rok 1997

A my mamy z końca 1996 i nie ma.

temat juz poruszany na forum>

Ja też niemam osłon ani tego odblaskowego światełka

mam z lipca '97 (pierwsza rejestracja) i mam osłony. Ale w miejscu odblaskowego światełka mam nalepkę z danymi innego samochodu - a furacz podobno był nie bity

Cytat:
2007-03-15 15:00:27, rafau pisze:
mam z lipca '97 (pierwsza rejestracja) i mam osłony. Ale w miejscu odblaskowego światełka mam nalepkę z danymi innego samochodu - a furacz podobno był nie bity

Odblaskowe światełko na wewnętrzu klapy ???...pierwsze widzem

96 rok. Osłony są. Naklejki (takiej jak tu) - brak. Też pierwsze słyszę.

mam espero z końca 96 i jestem pierwszym właścicielem...
nie miałem osłon na lampach... i nie miałem odblasku...

Tak jak Łukasz - 96' pierwszy właściciel - brak tego ekwipunku - bede robić reklamacje do producenta

Pozdrawiam

Cytat:
2007-03-15 17:02:04, Navi pisze:
96 rok. Osłony są. Naklejki (takiej jak tu) - brak. Też pierwsze słyszę.

Krzysiu,twój samochód się nie liczy .Bo nie wiadomo z którego roku jest on naprawdę

Cytat:
2007-03-15 19:01:09, JaRabbit pisze:
Krzysiu,twój samochód się nie liczy .Bo nie wiadomo z którego roku jest on naprawdę

Cytat:
2007-03-15 19:01:09, JaRabbit pisze:

z tego co pamietam biały manual

Cytat:
2007-03-15 19:50:41, Kula69 pisze:
z tego co pamietam biały manual

ja swojego jestem tez jedynym zywicielem 98 nie posiada osłon i naklejki odb mam tez blende z 96 tam tez nic nie ma

Mialem 97 pierwszy wlasciciel, made in poland ;D oslony byly a tego odblasku nie.

Cytat:
2007-03-15 15:49:17, bogdan1 pisze:
Odblaskowe światełko na wewnętrzu klapy ???...pierwsze widzem

miało być "naklejka"

Cytat:
2007-03-15 12:54:12, wacho_czk pisze:
Znalazłem taką fotkę i tak się zastanawiam czy te osłony plastikowe na lampach są fabryczne?? Tak przeglądam internet i coraz bardziej zastanawiam się na bezwypadkowością mojego bolida

Ja pitole, porządek pierwsza klasa
Porządek jako struktura nietrwała po otwarciu klapy bagażnika szybko znika...przynajmniej u mnie...do następnego sprzątania

Cytat:
2007-03-19 07:05:13, AsterixGal pisze:
Ja pitole, porządek pierwsza klasa Porządek jako struktura nietrwała po otwarciu klapy bagażnika szybko znika...przynajmniej u mnie...do następnego sprzątania

gdzie Ty tam porządek widzisz???

tak powinien wyglądać bagażnik esperaka

Kolber7, ile Ty już lat z tym browarem w bagażniku jeździsz