[126]Maluch OBR???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jezlei temat juz był to sory ale jestem tu nowy. Jak w temacie interesuje mnie bardzo wygląd zewnętrzny i wewnętrzny malucha OBR jezeli by ktos posiadał jakies foty to prosze o pomoc

[ wiadomość edytowana przez: lukaszc dnia 2007-02-12 11:18:02 ]

chciałem luknąć do wyszukiwarki za tym artykółem z wurca co tu skan był kiedyś ale mi wógóle nie robi wyszukiwarka czy tylko mi czy wam też?????

u mnie dziala,ale jak wpisalem OBR to napisalo ze maja byc minimum 4 litery

http://motonews.pl/forum/?op=fvt&t=76028&c=132&hq=obru&f=25

Panowie bardzo dziekuje za pomoc wreszcie mam malucha OBR z wszystkich stron. Jezeli znalazło by sie jeszcze cos to bardzo prosze.

Nie tylko Ty szukasz zdjęc wnętrza Malucha OBR.

Spodziewam sie

A moze jak jest juz tu taki temat to moze ma ktos jakies filmiki takiego maluszka w akcji??

Polecam książke Mirosława Rutkowskiego "Wilekie ściganie 1996" tam jest klkanaście stron nt. działu sportu FSM, samochodów i troche ciekawych fotografii.

taa tylko gdzie taką książke dostać ?

ma ktoś może tą książke i może zeskanować ?

[ wiadomość edytowana przez: dave-rallymaniak dnia 2007-02-04 22:44:55 ]

FSM_SPORT

STRONA 1

Nazwisko autora mowi chba samo za siebie

[ wiadomość edytowana przez: michal_bb dnia 2007-02-04 23:21:11 ]

[ wiadomość edytowana przez: michal_bb dnia 2007-02-05 16:32:16 ]

Cytat:
2007-02-04 23:06:31, michal_bb pisze:
FSM_SPORT STRONA 1 Nazwisko autora mowi chba samo za siebie [ wiadomość edytowana przez: michal_bb dnia 2007-02-04 23:21:11 ]

Jesteś w stanie udostępnić skan tej książki? Bo niestety, nie da się jej nigdzie kupić

Kilka z fotek zebranych w czasach kiedy się tym tematem bardziej interesowałem:

Ksiażke jak znajde troche czasu moge sie postarac wrzucic (mam nadzieje ze red. M. Rutkowski sie nie pogniewa), ale material pokrywa sie z tym z artykułu z WRC.

Wg mnie jak ktos na poważnie mysli o budowie takiej repliki to powinien szukac kontaktu z Panem inz. J. Zemankiem, który jeszcze do niedawna zajmowal sie przygotowywaniem aut do sportu (np. pierwsze SAXO S. Frycza). Może coś doradzi.

Na żywo widzialem fabrycznego bisa gr.A, ale już w rekach prywaciarza. Wydawal przepiękne dźwięki podczas jazdy

bardzo fajne fotki
proszę o jeszcze

Nakład tak jak piszecie jest niestety wyczerpany, wiec postaram się podzielic zawartościa tej ksiażki dot. "FSM Sport"
M. Rutkowski "Wielkie ściganie 1996"
STRONA 2; STRONA 3; STRONA 4

Bardzo ciekawe foteczki I ciekawy artykul.

Jak poprzednik prosze jeszcze??

Taka fotka w serii tych książek też sie pojawila:

http://www.rajdy.org.pl/galeria/historia.html

Cytat:
2007-02-07 12:58:59, LoRd_S pisze:
http://www.rajdy.org.pl/galeria/historia.html

bardzo fajna galeria
to ta zeskanowana ze zdjęć Wiesława Cygana ?

STRONA5

Napiszcie czy sie to da odczytac

Reszta później. Będę stopniowo skany robic i podrzucać.

[ wiadomość edytowana przez: michal_bb dnia 2007-02-07 23:18:15 ]