[K] kolektor wydechowy polonez GSI

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie, wiadomo jak najtaniej

370zł w hurtowni motoryzacyjne ad Stachura

poka fote i daj dane w jakich modelach to mozna spotkac konkretnie to cos sie moze wyczaruje.

Pat te kolektory były tylko w polonezach GSi w wielopkt. wtryskiem.Na szrotach ciężko takie dostac bo to polonezy z końca lat produkcji.

pat tu masz fotki takigo kolektora http://www.fiat-furious.pl/html/tuning_a/kolektor_rurowy_125/kolektor_rurowy_125.htm

a czyli to szport edyszyn, w sumie takiego jeszcze niespotkalem. ale bede pamietac ze to rarytas

No i co nikt nic??

Witam!
Ja mam taki na sprzedaż. Cena 80zł z wysyłką.
Pozdro!

Wik

Cytat:
2007-02-03 01:13:15, Wik pisze:
Witam! Ja mam taki na sprzedaż. Cena 80zł z wysyłką. Pozdro! Wik

Super, poszedł priv

Ja mam caly układ wydechowy za 200 wraz z kolektorem

[ wiadomość edytowana przez: Barti125pGRT dnia 2007-03-14 15:14:11 ]

jesli cie intereseuje ja mam taki 4-2-1 z gsi ale przerobiony pod dohc przejechane od nowosci 500km ja zakladam barana z 130tc
jak szukasz do dohc to sie odezwij

kolektor z poloneza gsi w dohcu to wielkie nieporozumienie, to już lepiej mieć ładnie obrobiony żeliwiak.
Kubolku , jak zrobisz kolektor to wstaw fotki

a pomyśleć, że jakiś czas temu te kolektory na giełdzie na Żeraniu kosztowały po ok 15-20 zyla.

Cytat:
2007-02-02 21:58:17, bimber1 pisze:
pat tu masz fotki takigo kolektora http://www.fiat-furious.pl/html/tuning_a/kolektor_rurowy_125/kolektor_rurowy_125.htm

to raczej nie jest gsi

Cytat:
2007-03-17 01:23:40, CarvMachine pisze:
to raczej nie jest gsi

to jest dokładnie kolektor od poloneza gsi...

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

jesli aktualne to jutro dam znac, mysle ze koszt bedzie rzedu 50-60 zl

co do mojego barana z ritma to nei wczesniej niz tydzien po swietach

mam taki kolektor do oddania, za 55zl wraz z sonda (polamana, ale jako zaslepka moze byc Kolektor nigdzie nie popekany, jedyna wada to ukrecona sruba mocujaca oslone termiczna, ale ktoby takiego ruraka oslona zakrywal. Jak sie nikt nie zglosi wystawie na allegro.