Regensburg Fiat Treffen!!!! Foto:)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
kilka miłych dla oka fotek, ze zlotu fiat`ów w Regensburgu, organizowanego min. przez zaprzyjażniony www.fiat128.de i www.fiat-128-freunde.de.

[ wiadomość edytowana przez: qbaletek dnia 2003-06-03 09:22:02 ]

maja te fiaty w niemczech...jest gdzies wiecej fotek z tego zlotu ? Moze jak wkoncu uda nam sie zorganizowac jakis spot klubowy to ich zaprosimy

Cytat:
jest gdzies wiecej fotek z tego zlotu

jedyne co znalazłem narazie to tutaj.)

a tu jeszcze taka oto 127

kurde te felgi co mialem sciagac z opuszczonego kaszla to byly wlasnie te....ehhh

Zajebiste zdjecia Fiatów i Zajebiste Fiaty...Ile może kosztować Fiat 128 ?

Cytat:
Zajebiste zdjecia Fiatów i Zajebiste Fiaty...Ile może kosztować Fiat 128 ?

to wszystko zależy jaki model i w jakim stanie?

napisz jaki cie interesuje a ja nappisze ile kosztuje

pozdr.
Qba

to żółte 128 rządzi
a teraz pytanie, skad oni maja tyle fiatów

no gaga jak chu... , zajebiste maszny , jak bym takiego zobaczyl w krakowie na targach to nogi ugiete

dajcie mi znać jak będzie jakis 127 do sprzedania...najlepiej pierwszej serii lub drugiej nie pogardze tez wersją sport z trzeciej serii
byle tanio...

Ten szary 127 robi wrażenie
Drapnąć takiego w podobnym stanie.....

Qbaletek-a nie ma zadnych fiatow 125p po tuningu zagranicznym??fszystkie fiaty sa fajnie,ale chcialbym zobaczyc jakiegos monstera w takim modelu

oto kilka nowych fotek wyszperanych w sieci z tego zlotu)

i jeszcze kilka miłych dla oka NIEMCÓW

co tu duzo gadac , wypasione furki ale 125 niewidzialem

to kremowe 127 jest cudne!

KURDE...BLADE...nie pokazywac mi takich AUT!!!!!
Zakochaleem sie....we fiaciku 128...no to caly plan w pizdu...

Cytat:
2003-06-04 20:05:07, Madcar pisze:
Zakochaleem sie....we fiaciku 128...no to caly plan w pizdu...

I prawidłowo!

128ki Sport Coupe są piękne - ta zadarta dupa!

był do kupienia fiat 128 taki jak ten zółty z czarnym pasem na wysokości swiateł...tylko czerwony za 1 tys zł pod Krakowem na jakiejs wiosce...

Polacy nie gęsi....oto mojego znajomego 3p)...PIĘKNE!!!

i jeszcze kilka innych made in Poland)

[ wiadomość edytowana przez: qbaletek dnia 2003-06-05 10:15:05 ]

autka śliczne, najbardziej mi się podobają te 127 "agressor" 128,850,124 - one wszystkie z resztą są ładne.... ale ochota na takie auto mi przechodzi, jak pomyślę, ile trzeba o nie dbać i jak szanować.... wydaje mi się, że posiadanie takiej fury jako jedynej odpada... to taki zlotowo-niedzielne pojazdy raczej

Cze wam!!!!

Niemcy to kraj, w ktorym samochod to swiatosc tam gdzie ja zawsze wyjezdzam do niemiec pomykaja takie cudenka ze szczyna opada widzialem tam conajmniej cztery 500' i kilka fiatow ktorych niestety nieznam z nazyw ale tak odjebanych autek jeszcze niemialem okazji spodkac w polsce. jedna z tych 500 pewnego razu widzialem jak parkowala miala problemy z jechaniem z kraweznika ktory mial moze 2 cm. tylko bylo slychac tarcie.