| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
th0mee HF MEMBER Hyundai Pony Łódź | 2007-03-26 10:55:42 Hej
Od jakiegos czasu zauwazylem ze od strony przednich drzwi pasazera przy jezdzie pow 80km/s tworzy sie charakterystyczny swist powietrza, cos jakby byla otwarta lekko szyba z tym ze nigdzie nie wlatuje zimne powietrze. nie moge zlokalizowac skad ten odglos dochodzi, na dodatek ostatnio mocno wialo i lalo prosto w ta strone i spod plastikowej pokrywki otaczajacej galke do regulacji lusterka zaczela saczyc sie woda...gdzies musi byc nieszczelnosc i wpada powietrze? uszczelka szyby ?? szyba domyka sie dokladnie bo ostatnio wymienialem listewke, ktora ja podpiera w mechanizmie podnoszenia. pozdrawiam ![]() |
Hants HF MEMBER Sonata Portsmouth | 2007-03-28 09:59:26 Wiesz co - mam to samo, ale przy 120 km/h. Zdjalem prawie wszystkie plastikowe atrapy i nadal mi buczy. Ewidentnie jest to wina wiatru. Obstawiam chlapacze (bo mam - wersja irlandzka , albo jakis dziwny przeswit w nadkolu..
Faktycznie jest to irytujace - wiec tez szukaj i zobaczymy co znajdziemy
Pozdro, |
akurnik HF MEMBER Był: Pony, Jest: Vec ... Grodzisk Mazowiecki | 2007-03-28 13:47:29 Ten świst jest częśto spowodowany ubiciem się uszczelek od drzwi. Dociągnijcie drzwi na zawiasach i zamku i powinno być ok. U mnie to zniknęło po tej operacji.
Albo kupić nowe uszczelki o ile się da. |