Mój pierwszy tuning- siatex w atrapie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Heja wszystkim, chcialem pokazac wam co mi sie udalo wymodzic sa to moje poczatki i pierwsze wypociny w tym aucie a mianowicie siatex w mk6 jak zauwazylem wszyscy montuja go zamiast tego plastiku czarnego z znaczkiem a ja postanowilem wywalic cala atrape i tak oto mi to wyszlo, wszelkie podpowiedzi itd mile widziane wszystko da sie zmienic i ulepszyc a oto link

moj siatex

[ wiadomość edytowana przez: Assmen dnia 2007-03-18 01:13:14 ]

[ wiadomość edytowana przez: VinCe dnia 2007-03-18 11:21:36 ]

Cytat:
2007-03-18 01:12:35, Assmen pisze:
w mk6 jak zauwazylem wszyscy montuja go zamiast tego plastiku czarnego z znaczkiem

Nie wszyscy kolego, nie wszyscy...

męczył się ktoś z czymś takim w MK5?

Cytat:
2007-03-18 09:04:38, Wuipe pisze:

jak chcesz to mam cały zderzak z zintegrowanym grillem
za 60zł ędzie twój
w lakierze czarnym

jakoś nie widze tego na mk6....

Chciałem też tak zrobić ale za wielka ta dziura mi się wydaje z taką ilością siatexu.
Wykonanie niezłe ale chyba lepiej wyglądałby pod kolor auta

[ wiadomość edytowana przez: ari10 dnia 2007-03-18 10:38:27 ]

robiłem tak w mkV . Pytlar powiedział że wygląda jak polonez
w
tym
watku masz fotki

bez orginalnej ramki grilla niezbyt mi sie to widzi, jakoś tak goło

chcialem zeby byl plaski przod wlasnie dlatego zdecydowalem ze bez, z boku to wyglada rewelacyjnie wg. mnie

Foto 1
Foto 2

Popieram!!! Wg mnie z ramka wygląda lepiej.

A powiedzcie; trudno sie robi taki siatex? Może jakas fotorelacja?

Chętnie bym sobie cos takiego zrobił. Wiem gdzie kupic ladna siateczkę, a nie wiem czy przy próbie robienia tego samemu nie spartole zbyt wiele.

Ja tez robilem siatexa - wykonanie nie stanowi problemu ,ale wg mnie musowo z ramka.

hm u Ciebie to wyglada fajnie, hm trohe pojezdze jak jest moze kiedys zaloze ten plastik

PS. Jakim sposobem przerobiles tak fajnie zdezak ?

Cytat:
2007-03-18 15:44:43, Assmen pisze:
hm u Ciebie to wyglada fajnie, hm trohe pojezdze jak jest moze kiedys zaloze ten plastik PS. Jakim sposobem przerobiles tak fajnie zdezak ?

To oryginal - zender line do mk VI tyl tez jest z tego pakietu :

hm malowales cale auto czy tylko zdezaki po zmianie, jesli same zdezaki to jak wyglada dobor koloru metalik taki jak moj, znac roznice po malowaniu pozniej ?

Malowane bylo pare elementow : zderzak przod,maska,przednie blotniki,pol tylnego blotnika,polowa klapy tylnej,progi - gosc dobral tak kolor,ze nie ma roznicy,nic nie trzeba bylo cieniowac itd. Musze jeszcze pomalowac tylny zderzak bo troche brzydki jest.

Cytat:
2007-03-18 09:04:38, Wuipe pisze:

ja mam coś w tym stylu w mk5 tylko ze jeszcze maske deczko przerobiona... moze jak dorwe kawalek aparat to wrzuce, a jak nie to w profilu mam juz maske przerobiona ale bez siatki jeszcze...