Jakie bebny i okladziny macie?? ;]

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam jakie bebny i okladziny polecacie?? znalalzlem okladizny za 40 zl komplet i bebny po 50 zl i nie wiem czy top przypadkiem jak za bembny nei za tanio

ATM Mikoda i szczęki RoadHouse.Zależy co chcesz mieć -tanie hamulce,czy dobre hamulce

Koliberek kupił...tanio!...nie przejechał nawet 1/4 roku....bębny ma już w owalu ....

wybij sobie z *guwki

Tak jak napisał Jacek...albo TANIO albo HAMULCE

* takie coś co człowiek mam na karku

Ja mam Mikody i szczęki Textar już prawie 3 lata - jeszcze hamują

Ate

a taka firma ja 4MAX??

Ja mam okrągłe bębny i półokrągłe okładziny.

Cytat:
2007-03-12 15:46:20, Jabuszko pisze:
a taka firma ja 4MAX??

Budżetowa marka bodajże InterCarsu.
Jak nie musisz, nie kupuj.

Cytat:
2007-03-12 15:46:20, Jabuszko pisze:
a taka firma ja 4MAX??

Pyrek - nie gadaj głupot
Do Forda to najlepsze zamienniki oryginałów - sprawdzone

Cytat:
2007-03-12 20:41:23, DeeJay pisze:
Pyrek - nie gadaj głupot Do Forda to najlepsze zamienniki oryginałów - sprawdzone

Kupuj, co uważasz...
Tytuł strony

Cytat:
2007-03-12 14:09:14, bogdan1 pisze:
Koliberek kupił...tanio!...nie przejechał nawet 1/4 roku....bębny ma już w owalu .... wybij sobie z *guwki Tak jak napisał Jacek...albo TANIO albo HAMULCE * takie coś co człowiek mam na karku

dokładnie tak jak B1 pisze... wybij sobie z głowy tanie bębny....

ja mam zameto.. w sumie aż takie tanie nie były bo po ok 70-80 zł , kupowałem z musu w jakieś świeto po padzie hamulców w espero, na drugi dzień musiałem jechac w trasę... znalazłem jeden sklep, który właściciel otwarł special for me i tylko zameto miał....

Ostatnio na przeglądzie pan diagnosta powiedział że mam jajowate bębny.... w sumie to tego nie czuje przy hamowaniu, wiec póki co nic z tym nie robie...

co do szczęk to nie mam pojęcia jakie mam

bebny wezme ATE po 73 zl sztuka ;] a okladziny jakie wziasc?? mzoe cos tanszego niz ate bo za komplet chca w IC 100 pare zloty

4Max robi generalnie "wszystko" i jest to marka własna produktów aftermarketowych InterCars'u.

Osobiście mam z nią bardzo przykre doświadczenia, a 4Max' owych łożysk i przegubów nie wziął bym nawet za darmo do swojego auta.

Natomiast... robią rewelacyjne zbiorniczki wyrównawcze płynu chłodzącego i wspomagania kierownicy - serio

Pozdrawiam - SpeedR

Cytat:
2007-03-24 13:13:54, SpeedR pisze:
Natomiast... robią rewelacyjne zbiorniczki wyrównawcze płynu chłodzącego i wspomagania kierownicy

Wielka mi filozofia. Sam bym zrobił przy użyciu butelki po koli, kawałka węża ogrodowego i tubki sylikonu.

Ja mam bębny brembo+textary (nie mieli w sklepie ate) dają radę