| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
LUKASSmajkel Rambo Brodłej | 2007-03-21 12:56:22 Nie wiem jaki inni ale ja jak bede wlewał nastepnym razem LOTOS do silnika to bede zmuszany albo nieswiadomy, w obu przypadkach bede płakał
nigdy ale to nigdy nie wleje LOTOSU
a co do srodków to w innym poscie ładnie jest opisany dodatek do oleju
motodoktor |
grander0 opel kadett Krk | 2007-03-21 13:31:46 dlaczego nie lotos? Ja osobiscie niedawno zmienilem na LOTOS syntetick. Dlaczego go nie polecasz? nie mam pojecia o tym dlatego pytam ![]() |
grander0 opel kadett Krk | 2007-03-21 13:34:15 dlaczego nie polecasz lotosu? Jestem zielony wiec wole sie dowiedziec Osobiscie wlalem do swojego LOTOS syntetick... |
LUKASSmajkel Rambo Brodłej | 2007-03-22 13:33:54 LOTOS hm sprawa jest ciekawa bo sam tez jździłem na nim i powiem, że silnik czasem wariował podpytałem ludzi i oczywiście wiekszość stwierdziła ze to olej i mam lać tylko MOBIL ale bez jaj nie trzeba zaraz skakać na wysoką klase
LOTOS przynajmniej w tych przypadkach co znam nie sprawdza sie najlepiej znam przypadki ze nie do końca pomaga silnikowi kiedy powinien. Opinia nie jest tylko moja wiekszosć mechaniorów tez go odradza. A poza tym jak na swoją klase to jest drogi. pare groszy wiecej i mozna miec jakis spoko oleik niezłej klasy. A to co mnie rozwala to lotos w supermarketach za naprawde niską cene, no powiedzmy sobie prawde, za darmo oni go nie dostali, niska cena musi być czymś powodowana Ale oczywiscie nie namawiam do złego i jak ktoś sie przekonał do lotosa to powinien na nim latać
pozdrawiam |