MotoNews.pl

[S] Alu z oponkami 17 "Executive"

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!
Jak w temacie, oponki 235/45/17
Zainteresowanych zapraszam na pw.
Pzdr.

Ile za kółka?

No i trochę bliższe dane szerokość felgi, ET, marka i model opon, tydzień produkcji, głębokość bieżnika.

Chyba nie przyłożyłem sie do treści ogłoszenia wiec :

cena : 2100 (komplet)

oponki : bardziej jako gratis nie myśleć że są nowe. Każdy wie ile trza dać za taki rozmiar

Jeśli idzie o szczegółowe dane felgi wiec : GM wersja Executive, odsadzenie ET38,
rozstaw śrub 5 x 110 mm

Dokładniejsze fotki mogę zrobić dopiero ok. wtorku, powiem tylko ze są w dobrym stanie, nie pokrzywione i oczywiście nie zajechane, po prostu normalnie używane.
Mam takie dwa komplety i sprzedaje jeden z bólem serca .Pzdr.

Cytat:
2007-03-18 07:02:01, Executive pisze:
Chyba nie przyłożyłem sie do treści ogłoszenia wiec : cena : 2100 (komplet) oponki : bardziej jako gratis nie myśleć że są nowe. Każdy wie ile trza dać za taki rozmiar Jeśli idzie o szczegółowe dane felgi wiec : GM wersja Executive, odsadzenie ET38, rozstaw śrub 5 x 110 mm Dokładniejsze fotki mogę zrobić dopiero ok. wtorku, powiem tylko ze są w dobrym stanie, nie pokrzywione i oczywiście nie zajechane, po prostu normalnie używane. Mam takie dwa komplety i sprzedaje jeden z bólem serca .Pzdr.

Jeszcze tylko producenta, głębokość bieżnika i rok produkcji opon podasz, co pewnie bardziej kogoś zachęci do podjęcia decyzji i będzie wtedy OK

Pewnie nie zauważyłeś lecz oponki traktuje jako GRATIS
We wtorek dorzuce fotki w wiekszej rozdzielczosci wiec każdy sobie to sam oceni Pzdr.

Skoro oponki szroty to chyba ci sie pomyliło cos z cena bo zamiast 2100 powinno byc 1200zł , przynajmniej w tych granicach chodza na allegro.

Cytat:
2007-03-18 12:19:35, Gradz pisze:
Skoro oponki szroty to chyba ci sie pomyliło cos z cena bo zamiast 2100 powinno byc 1200zł , przynajmniej w tych granicach chodza na allegro.

Komentarze dotyczące ceny proponuję zostawić dla siebie, to sprawa sprzedawcy na ile wycenia swój towar.

Cytat:
2007-03-18 12:14:24, Executive pisze:
Pewnie nie zauważyłeś lecz oponki traktuje jako GRATIS We wtorek dorzuce fotki w wiekszej rozdzielczosci wiec każdy sobie to sam oceni Pzdr.

Skoro coś się chce sprzedać, to najlepiej dać informację, gdzie się tylko da, wtedy napewno znajdzie się kupca szybciej.
Ja np. nienawidzę, jak ktoś ma ogłoszenie na samochodzie i ma napisane "cena do uzgodnienia", krew mnie poprostu zalewa, bo do czego mam się odnieść, nawet nie wiem czy jest sens dzwonić, a jak jest podana cena, to przeważnie ktoś daje rozsądną i można się spodziewać, ile się z tego da utargować.
Dzisiaj rynek jest, jaki jest, ja olewam takie ogłoszenia, w których nie ma ceny, albo porządnego opisu (nawet rzeczy niby gratisowych) i tak jest tego w brud, więc jak ktoś nie kuma, że nie dając wszystkich danych, a przede wszystkim ceny, to traci jakiś duży procent zainteresowanych, to jego problem.

Immo ma rację, komentarze odnośnie samej ceny są nie na miejscu, nie chcesz - nie kupuj, a cena, to sprawa sprzedawcy...

[ wiadomość edytowana przez: sewcio dnia 2007-03-18 15:06:04 ]

mam takie same i za 1200 moge odać dwie
trza znać wartość towaru
kółeczka są naprawde widowiskowe

Cytat:
2007-03-18 15:58:22, fomin pisze:
mam takie same i za 1200 moge odać dwie trza znać wartość towaru kółeczka są naprawde widowiskowe

takie znaczy się festyniarskie?

Cytat:
2007-03-18 20:45:32, MEGA_3 pisze:
takie znaczy się festyniarskie?

sorki ale jakbyś je założył na kalisz to byłbyś tam wielki ali
wszystkie małolaty twoje , więc skoro pół wrocka zciąga gacie przez głowe to ho ho

aetam, w Kaliszforni małolatki robią wow na chromowane 20" w pewnym hamerykańskim krążowniku, takie 17" to się do kosiarek i wózków dla dzieci zakłada
ew przygarnąłbym je do A

Tak, tak w Kaliszu są dziwne zwyczaje, ale i miłe ludzie.
Nie cierpie tylko jak panowie i panie w droższych autach stają prawie na schodach w sklepie na Polnej. Krew mnie zalewa.

Mam kasę, muszę się pokazać

eee tam

rajcujecie się jakby były jakieś nadzwyczajne te koła
ot zwykłe seryjne aluski od mesi

a kaliszfornia jak sama nazwa wskazuje
inny świat panie 30 - to metrowe hummery i inne statki ze spinnerami panie

cena - koła są warte dokładnie tyle ile kupiec za nie zapłaci

ja dla przykładu bym nie dał nawet 1000 bo sie mnie wcale nie podobają