Wielkopolska - wyjazd na zlot....

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak już wczesniej uzgodniliśmy z humelem-wybieramy sie na zlot wspólnie w sobote, tak aby być w sulejowie przed 10.00...jezeli ktoś chciałby do nas dołączyć to zapraszamy

Proponujemy z agatą taką trase:

Poznań(humel,monika) - Konin (humel,monika,zax,agata) - Turek - Uniejów - Szadek - Łask - Piotrków tryb. - SULEJÓW

Trasa tak na oko z poznania wyniesie ok 255 km a z konina ok 155....hehe już sie nie moge doczekać jazdy

do ustalenia zostaje jeszcze godzina wyjazdu...humel o której bedziesz jechał z pyrlandii??

pozdrawiam

Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, ze pojade na zlot (coprawda tylko na sobotę), więc można wielkopolską trasę zacząc od Piły Czekam więc na wiadomość od Humlela ,o której wyjeżdza z Pozka i gdzie moglibyśmy zrobić zbiórke

-----------------
Dawniej najszybsza Łada w klubie i prawdopodobnie najlepsza Łada na świecie.
Choc w sumie bliżej miałbym, gdybym pojechał do Konina przez Gniezno (oszczędzam ok 50 km = 20 zł). To moze Zax napisz, o której bedzie wyjazd z Konina i na której krzyżówce w Twojej wiosce robimy zbiórkę

[ wiadomość edytowana przez: Yanosik dnia 2004-08-27 06:44:36 ]

OO.. wielkopolska sie obudzila )) Heheh.. no w sumie ja tez ostatio pospalem...

Co do wyjazdu to potwierdzam umowe z Zax'em.. Chcialbym wyjechac gdzies ok 5:30 z Pozka zeby ze spokojem przed 7 byc w Koninie, a z tamtad juz z najwiekszym mozliwym spokojem (Zax, mam nadzieje ze 3 godzinki starcza na 155km) dojechac przed 10 do sulejowa..

Zax, wez jakos rozpisz w ktorym miejscu moglibysmy sie spotkac - jakis punkt orientacyjny.. cokolwiek

Humel wielkopolska wszystko robi powoli:p
co do godzin to mysle ze sa ok.....bedziemy wypatrywać w sobote białej samarki ok.7.00.....chciałbym być w sulejowie przed 10.00 by spokojnie sie rozpakowac,zameldować itd.
Miejsce spotkania w koninie podam jutro - musze sie zastanowic gdzie byłoby najlepiej tak zebyś nie zjezdzał z głównej trasy

Yanosik-a nie lepiej jakbyś pojechał odrazu na konin?? przez poznan stuknie ci o wiele wiecej kilometrów fajna trasa:
Piła-Chodzież-Margonin-wągrowiec-Gniezno-Witkowo-okolice strzałkowa(wyjazd na główna 92 do konina)-słupca-KONIN

w trójke wyruszylibyśmy razem z konina.......no chyba ze wolisz przez poznan:p.......pozdrawiam

Moze po drodze jeszcze kogos sie spotka.. Ciekawe.. Zawsze chcialem jechac jak w konwoju... np 50 Ladzianek za soba.. Ale ludzie by sie patrzyli... i Ta przyjemnosc...heheheheh

Zobaczymy jak bedzie... juz sie doczekac nie moge...

zax: a co jeslibym nie wjezdzal do Konina i lecial A2 ?? moglibysmy tam gdzies sie spotkac ??

rozwazam taka mozliwosc.. to nie jest przesadzone.. ot po prostu chcialem sie przejechac Ladna na dluzszym odcinku po rownej nawierzchni )))

Cytat:
2004-09-10 23:37:51, humel pisze:
zax: a co jeslibym nie wjezdzal do Konina i lecial A2 ?? moglibysmy tam gdzies sie spotkac ??

rozwazam taka mozliwosc.. to nie jest przesadzone.. ot po prostu chcialem sie przejechac Ladna na dluzszym odcinku po rownej nawierzchni )))

No własnie o tym wczesniej humelku pisałem....miejsce spotkania już znam a mianowicie:
Cały czas trzymasz sie "swojej trasy" nawet w Koninie, nigdzie nie skrecasz tylko cały czas jedziesz prosto NA WAWE, predzej czy później dojedziesz do duzego i jedynego mostu w koninie i dopiero za nim zjedziesz w pierwszą możliwa uliczke (ok 100m za mostem) na pewno znajdziesz ten zjazd bo dodatkowo znajduje sie on naprzeciw stadionu miejskiego....jak skrecisz to tam jest zaraz mały placyk i tam bedziemy na was czekać...moja łade bedzie widać odrazu.....później jeszcze wysle ci na gg lub maila mapke jak to wyglada....

pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: zax dnia 2004-09-11 12:33:27 ]

Oto prowizoryczna mapka humelku trafisz na 100% a jakby co to mamy swoje tel. pozdrawiam

Super mapka!!!!

zawodowa...

hehe.. no i teraz nie trafic na miejsce zborne bylo by wielka porazka...

spokojnie sobie trafie

Cytat:
Super mapka!!!!

no wiecie co! tak sie nabijać z kolegi klubowego....

A tak sie starałem

A o której godzinie jest zbiórka w Koninie? Aha, i ja autobaną jechać nie chce, mam dosyć innych wydatków

-----------------
Dawniej najszybsza Łada w klubie i prawdopodobnie najlepsza Łada na świecie.

Yanosiczku zbiórka w koninie bedzie ok 7.00...ale nie później , tak byśmy zdązyli na 10.00 dojechać do sulejowa...
humel a ty chcesz z pozka jechać autostradą do konina?? tyle kasy na marne wydac? nie lepiej jechać "równoległą" - o tych godzinach chyba mały ruch tam jest.....
pozdrawiam

zax: no tak myslalem ) za paliwsko nie place ja na szczescie tylko byla firma.. wszystko jakos wyjasnie

widze ze mialbys kolejna robote zeby narysowac mapke dojazdu z autostrady wiec fatygowac nie bede.. Pojade sobie rownolegla.. a z powrotem autobana...

pozdrawiam

Z tego co sie orientuje humel to autobana konczy sie przed koninem...wiec spokojnie mozesz nia jechać a potem zjechać na konin...miejsce spotkania znasz wiec no problem...ale ja osobiscie nie lubie tej pseudoutostrady za 24zł
pozdrawiam

pojedziemy sobie normalnie.. bo jeszcze nie trafie i bedzie zle a kluczyc mi sie nie napewno nie bedzie chcialo..

btw: bierzesz miejsce w domku czy pokoik ?

Cytat:
2004-09-13 22:40:21, humel pisze:

btw: bierzesz miejsce w domku czy pokoik ?

Wiesz co, jak na razie to w ogóle sie nie zastanawialiśmy nad tym....mysle ze jak dojedziemy na miejsce to sie okreslimy ....

zaplanowalem sobie tankowania po drodze.. jako ze interesuja mnie tylko stacje Orlenu (pozniej wyjasnie dlaczego) pierwsze pojenie Smoka chcialbym uskutecznic w Sieradzu, drugie w Piotrkowie Trybunalskim (zeby miec prawie pelny zbiornik juz na droge powrotna)..

lubie pomyslec o wszystkim na zapas

ZAX - pisz mi tu szybko jak twoje autko? Zdążysz nawoskować po blacharzu????

Do zobaczenia w sobotę.