Rs 2000 problemy z elektryka co to

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam mam mianowicie taki problem zaczelo sie tak,silnik ostatnio zaczol dziwnie pracowac zaczelo nim zucac tak jak by nie palil na jeden ale tak jest tylko przy trzymaniu w jednym miejscu pedelu gazu a przy otwarciu pelnej przepustnicy wkreca sie normalnie i znowu szarpie jak spadnie i chce go utrzymac na obrotach,a i gasnie caly czas i z wydechu tak daje samym paliwem ze rany rany a o spalaniu to nie wspomne chyba 100 na 100 i kopci.
a sondy nie sa wpiete mam sondy i bedzie elektryk wpinal ale wydaje mi sie ze to i tak nie przejdzie bo bez sad tak nie palil tylko nagle cos mu sie stalo moze ktos z was ma jakas koncepcje na to prozba o pomoc dzieki

Sondy lambda...

Zapraszam na diagnostykę na Walnym. Druga opcja, czyli tzw. tel. do przyjaciela od Walnego będzie płatna

Jakim walnym ?? ha ha

a co do sady lambda to teraz bedzie wpinal a wlasnie jest tak jak by go zalewalo.

[ wiadomość edytowana przez: Przypal dnia 2007-03-22 22:02:52 ]

Proszę się nie naśmiewać z Walnego Zgromadzenia FEFK. Bo to może zaboleć.

A odpowiedź poszła na PW.

nie ja sie nie nasmiewam nie zkumalem bo juz zmeczony jestem tym problemem a dzieki wielkie za odpowiedz bede myslal jak to dalej macic

Oki. Powodzenia życzę. A jak coś pisz na PW.

Aha. Zrób test błędów komputera. Opisany we wspomnianym na PW wątku. To czasem dużo daje.