7 czerwca 2003- I JURAJSKI RAJD SAMOCHODOWY O PUCHAR WÓJTA G

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
7 czerwca 2003- I JURAJSKI RAJD SAMOCHODOWY O PUCHAR WÓJTA GMINY ZABIERZÓW

Rajd jest organizowany przez i dla członków Jurajskiej Izby, może być problem ze zgłoszeniem. Są 3 pętle po 50 km, 2 OS i 2 próby sportowe w kamieniołomach na jednej pętli, czyli w sumie 3 x 4 =12 PS, dodatkowo ma być jeszcze jedna próba miedzy słupkami pod Witkiem.
Staruje 50 załóg, fajne nagrody po rajdzie bal w centrum Witek. Wpisowe 350 zł od załogi bez balu, a z balem 500 zł. Biuro Rajdu: 32-080 Zabierzów, ul. Kolejowa 38, tel/fax 285-23-75. Start o 12:00 Centrum Witek - Modlniczka, Meta o 17:00 też w Witku. trasa: Modlniczka, Brzezie, Ujazd, Gacki, Bolechowice, Kobylany, Karniowice, będkowice, Dubie, Radwanowice, Nawojowa Góra, Rudawa, Niegoszowice, Kochanów, Zabierzów.

Tyle mi przekazał Sowa.
Jako że W/w coś kombinuje żeby tam wystartować, nasz zlot 7 czerwca prawdopodobnie się nie odbędzie bo nie ma go kto zorganizować a ja nie mogę . W ogóle nie wiem kiedy będzie nasz zlot bo ja sam nie jestem w stanie wszystkiego załatwiać a w niedzielę nie dam rady. To tyle ode mnie. Pozdroofki All

spoko myslałem żeby tam wystartować, ale niestety wpisowe nie na moja kieszeń, a wsumie na wszystkich znanych odcinkach, niektóre z nich będą blisko mojego domu więc może będę tam żeby pokibicować.

Oj ja bym zakombinował żeby tam wystartować - tymbardziej że plakat wisi w moim miejscu pracy. Jak Sowa coś się dowie niech zapoda na forum lub do mnie please: GG 2917799
Jak nic nie wyjdzie to jadę i tak kibicować .
Ave

a co za elita tam startuje ze sie tak trudno dostac???

Żadna elita , a wpisowe takie wysokie na pewno nie dla wszystkich. Za 350 zł ne jademy , sorry

czyt ktoś wie jak wypadł ten rajd jurajski??