[K] Omega Caravan

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ello,

W związku z powiększeniem rodzinki o "Różową terrorystkę" zaczynam się rozglądać za nową Omą. Rozglądam się za:
1. Caravanem
2. Silnik: 2,5 TD, 2,5 V6 lub 3,0...
3. Rocznikowo od 1996 do "dokąd starczy funduszy"
3. Kasa: W granicach zdrowego rozsądku...

Jeśli komuś nawinęła by się jakaś informacja o sprzedających proszę o kontakt.

Ps.: Chętnie wysłucham porad co do kupna auta z w/w silnikami.
Pps.: Allegro i Otomoto już jest trzepane.

Ciao
Grande

mam 2.5v6 ale w benie i lpg wtrysk, 1999, srebny metalik, 154000, sprowadzona z niemiec 2005 pełna opcja+skóreczka na 100 lecie opla łącznie z navi + telefon w radiu i inne bajery tylko tak sie waham czy spzredać (kocham ją ) ale podoba mi się opelek meriva w dieslu kurcze taki czarny full też z niemiec tylko nie wiem po ile chodzą omegi jak moja bo przyznam się szczerze nie widziałem takiej na allegro (z takim wypasem)

scraby - jak możesz to puść mi kilka fotek na maila:
krzyzanowski at hot.pl

Pozdr
Grande

krzyzanowski@athot.pl ?taki mail? dziwne

at = @

krzyzanowski@hot.pl

nie ma za co

No Pabelo, kolega Ci później podziękuje chyba ręcznie za spam, jak jakiś "niuchacz" adres wyłapie, myślicz po co tak się wysilał i nie podawał wprost. Nieładnie.

szczerze , nie wiedziałem o tym ( konspira jak w WSI) kolega szczurek nie przesadza?

Cytat:
No Pabelo, kolega Ci później podziękuje chyba ręcznie za spam, jak jakiś "niuchacz" adres wyłapie, myślicz po co tak się wysilał i nie podawał wprost. Nieładnie.

a od czego jest "priv" ???

scraby, Pabelo - Szcurek ma rację Adres maila napisałem specjalnie coby niuchacze go nie przechwyciły....