Live For Speed 2 ma już ktoś full ?:)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
sciagnalem sobie wlasnie demko LFS'a 2 i nawet mi sie podoba, fajnie sie gniecie bude a tez fizyke troche zmienili... nie da sie juz tak łatwo chodzić bokami po całej trasie... chociaz cwhila wprawy i nawet sie udaje no wiec szukam pełnej
i jakby ktoś mial link do pełnej jedynki bo mi instalka znikneła

hehehe... no troszeczke inaczej sie jezdzi Wkurza to wspomaganie skrecania itd dlatego to wylaczam Ale nawet sporo zmienili w gierce jezeli chodzi o zachowanie furki bo wyglad praktycznie ten sam

jak ktos dorwie fula to niech zapoda giera zajebista, ale to bardziej patch niz czesc druga, baaardzo malo zmian, coprawda trudno bylo duzo zmienic bo 1 byla prawie idealna ale mogli dac chociaz inne fury do dema i trasy inne bo widze ze znowu te same... ale i tak jest wypas

graficznie jest bardzo przyjemnie poza wielka kicha w postaci "nietlukacych sie" szyb w aucie, realizm jazdy na pelnej katrze troche zwalony jak dla mnie, ale jak sie auta tak nie ciagnie max bokiem to jest ok chociaz trudniej mi sie bylo przyzwyczaic do jazdy na klawiaturze niz w lfs1... aa i setup auta ma tu wiekszy wplyw na to co sie potem dzieje na torze niz w lfs1

realizm jest spoko. nie wiem o co ci biega z ta kontra, kazdy samochod reaguje inaczej. i to nie jest gra na klawiature, mysle ze myszka to absolutne minimum zeby fajnie pograc a nie sie meczyc.

myszka to PODSTAWA!! wydaje mi sie ze teraz jakos lepiej, realistyczniej auto sie wkreca na oboty widac gdzie ma ciag... no i glos mojego ukochanego turbo tylnonapedowca fajny zrobili... miodzio ale tak jakby słabszy był niz w lfs1... albo zdaje mi sie

no ale pełna jak ktoś tylko przyczaji to prosze dać link z crackiem bo musze te inne autka przetestować i popalić laczka
a właśnie zauweazyliscie ze opony sie zużywają i zmieniaja swoja temperature !! bajera

zauwazylem wlasnie ze z biegiem okrazen coraz gorsze czasy a jak sie pobawi chwile w dresa to juz w ogole nie da rady do przod jechac jest tam jakis wskaznik zuzycia/temp opon? bo nie wyczailem

ogolnie nie gram bo mnie to nudzi ale w LFSa z bartem pogrywalismy tylko on cienias jest i mu sie grafa resetuje jak jest online

wystrugalem 1:34 na torze w demku, ktos zszedl ponizej 1:30?

Cytat:
2005-05-31 21:12:57, Krzyh00 pisze:
wystrugalem 1:34 na torze w demku, ktos zszedl ponizej 1:30?

Tak ale w S1

Kiedys duuuuzo gralem. A pozniej mi sie znudzilo... i jakos S2 tez mi sie nie chce grac :/

Cytat:
2005-05-31 21:23:06, Lolek88 pisze:
Tak ale w S1 Kiedys duuuuzo gralem. A pozniej mi sie znudzilo... i jakos S2 tez mi sie nie chce grac :/

w s1 to ja tez zszedlem

mam unlockera do dwójeczki wiec jak ktos chce to klikac do mnie

Pełną wersje sciagasz ze strony producenta,a zeby było full musisz sie u nich zarejestrowac,jak zabulisz dadza ci kod.Nie ma żadnego unlockera do tej gry.

Cytat:
2005-08-18 22:00:48, Krzyh00 pisze:
mam unlockera do dwójeczki wiec jak ktos chce to klikac do mnie

ja poprosze bo tez troche grywam w LFS na kierze. Gierka wypas nie ma lepszej

Cytat:
2005-08-18 22:05:33, Hycelius pisze:
Nie ma żadnego unlockera do tej gry.

tak, mow mi jeszcze

Cytat:
2005-08-18 22:05:33, Hycelius pisze:
Pełną wersje sciagasz ze strony producenta,a zeby było full musisz sie u nich zarejestrowac,jak zabulisz dadza ci kod.Nie ma żadnego unlockera do tej gry.

jest na 100%, bo kilka dni temu ściągnąłem przez przypadek z emula (nie wiedziałem, że ktoś go tutaj szuka). Jakiś malutki program Made in China zdaje się

Krzyh00 zapodaj mi na maila - dzięki

ja tez bym poprosil na maila zolt4r@o2.pl - dzieki

rozesłane dodam ze trzeba zassac najnowsza wersje gry ze strony autorow zeby dzialalo (wersja alpha - 129mb).

ok juz mam, dziala thx