Szukam tej czesci, pilna sprawa

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam, czy wiecie gdzie mozna kupic te zatyczki do obudowy filtra powietrza. Na Kotssisa w magazynie firmowym niema.

Pomocy

[ wiadomość edytowana przez: FGM dnia 2003-06-06 17:03:02 ]

Spróbuj zapytać (najlepiej jechać osobiście) w serwisie DU Wa-wa ul Karczewska 18a tel. 813-51-75, 612-04-66.

Oni tam montują instalacjie LPG, i mają własny patent na przystosowanie pokrywy filtra powietrza jako ujście energii nadciścnienia w czasie wstrzału gazu.

W związku z tym część z tych zapinek demontują, więc powinni mieś luźne egzemplarze tych blaszek.

Ja też tego szukam, mam nadzieję to dostać w Stalowej Woli sklep nazywa się Polserwis (015 8425580). Jednak z Warszawy do Stalowej to ok 200km . W każdym razie "fachowa" nazwa:
Spinka filtra powietrza
natomiast numer fabryczny:
07998340
Teraz powinno być Ci nieco łatwiej. W razie czego jeśli niegdzie tego nie dostaniesz to Ci ją kupię jak będę w Stalowej Woli. Tylko jak Ci to podam . Pocztą czy autobusem. Na razie nie ma się o to co matrwić.

FGM na 100 % mają to w sklepie na Towarowej (trudno nie trafić) - nawet je kupiłem ale oddałem , bo później kupiłem całą puchę filtra.......

Dzieki za pomoc wszystkim.
Piort gdybym nie kupil tego na Towarowej to dam znac. Ja do Stalowej Woli sie nie wybieram, a szkoda bo bym sie gdzies przejechal, ale czasu nie ma. Wiec gdyby co to sie odezwe i pewnie w kopercie przez Poczte Polska. ALe moze beda na Towarowej.

Raz jeszcze wszystkim dziekuje