MotoNews.pl

Nowe oblicze seniora:)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

[ wiadomość edytowana przez: ryba-1 dnia 2007-03-20 10:07:42 ]

No Ryba

Gratulacje podoba mi sie bardz jednak poprawilbym chrom na tylnym zderzaku...

I felgi mi srednio leza lubie bardziej urozmaicone jednak jak najbardziej pasuja do calosci

wiem ze sa jeszcze detale do podrobienia, bo nie dawno z lakierni wyjechal. jak sie ociepli to bedzie dopieszczony

Nom i piękny ładny
Gleba i czarny grill aż się prosi,ale to tylko moje zdanie

Cytat:
2007-03-20 11:59:27, SEBA-OMEGA pisze:
...Gleba...

Popieram, ale całość mi się bardzo podoba!!!
Jeszcze tylko mi powiedz, co do za dokładka pod przednim zderzakiem??? (ładna)

[ wiadomość edytowana przez: GrzesiekK dnia 2007-03-20 12:13:45 ]

Dokladka to Lexmaull(taki rarytasik) gleba narazie odpada bo mieszkam na dzielnicy bez asfaltu i bym do domu nie dotarl (juz sa problemy) szukam jeszcze bialych kierunkow. nad grillem musze pomyslec.

A gdzie ją kupiłeś?
A co do białych kierunków, to podobno z Audi 90 coupe pasują, lub przynajmniej nie trzeba bardzo dużo przerabiać!

Trzeba i to bardzo wiele a dokladniej zderzak.Jednymi slowy szkoda zachodu.

Ładniutki. Pieść go pieść
A można wiedzieć ile za lakier?? Rozumiem ze caly był lakierowany??

Znalazlem kiedys caly zderzak bedac 3-city jak sie krecilem po zlomach w poszukiwaniu wydechu z 24V Na remont poszlo ok 3500zl i duzo wlasnorecznej pracy (cala blacharka i zmiana koloru)

Widać ze sie opłacało, a własnoręczna robota to chyba taka dodatkowa przyjemność
Śliczny...
pozdro

bardzo ładny - gratuluje pracy i efektu końcowego

Ja osobiście tylko nie wstawaiłby tych "skrzeli" ale każdy lubi coś innego. Co do czarnego grilla - nie wiem czy wtedy ten przód nie będzie "za czarny" bo chromy na grillu to moim zdaniem ładny efekt przy ciemnym lakierze.

Pozdr.,
Eryk

grill jest ok ale z kołami bym coś zakombinował,może większe albo może chociaż inny rozmiar opon,wyższe troche,chociaż tył.przód jest ok.

[ wiadomość edytowana przez: superbastek dnia 2007-03-21 22:28:00 ]

Cytat:
2007-03-21 22:25:42, superbastek pisze:
z kołami bym coś zakombinował,może większe albo może chociaż inny rozmiar opon,wyższe troche,chociaż tył.przód jest ok.

dokładnie bo inaczej cała robota w pi*du

i oczywiście i przód i tył

co to za rozmiar jest - wygląda jakby koła były od matiza
nie wspominając o tym, że będzie się lepiej prowadził

Dziekuje za uznanie i ciesze sie ze sie podoba.
Kola to OZ 17" p225/45 i t245/40.w ten sposob jest zachowana fabryczna wysokosc kola. moze na przyszly sezon znajde jakies 18". nad grillem kombinuje. musze usiasc do kompa i pobawic sie w VT. co do wlotu to jest zrobiony z mysla modow w silniku w przyszlym sezonie. pewnie nikt nie zauwarzyl ale nie ma spryskiwaczy na masce i przednie klamki (chwilowo tylko prwa) nie maja zamkow . mala zecz a cieszy.

To ja gdzies wyczytalem ze siedza kierunki z Audi 90

ale ostatnio tez wyszukalem ze pasuja kierunki z Porsche

hmm pasuja to moze duzo powiedziane
ale koles wmontowal i ma

jak znajde jeszcze gdzies takie zlote mysli to przepisze

pozdrawiam

widziałem dziś to cacko w realu , poprostu powala na kolana !!!!!! o ilę się nie mylę ale raczej wątpię aby we wsi bydgoszcz dwie takie bryki śmigały. ryba-1 rewelacja , prawie na kr. jadwigi kolizję przez ciebie spowodowałem //heh. naprawde piękne auto , robi ogromne wrażenie .pozdro