Nowy nabytek :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
No i stało się, jestem szczęśliwym posiadaczem nowego, a raczej "nowego" auta W zasadzie jeszcze nie wiem czy szczęśliwym, ale co tam...
Jak wspominałem na spocie Oddiemu parę dni temu odwiedziłem jeden z warszawskich komisów celem oglądnięcia pewnego auta. Długo się nie namyślałem, bo dobre egzemplarze schodzą naprawdę szybko, stoją tylko dobite strucle
Od słów do czynów nie minęło długo i dziś wpłaciłem zaliczkę na to oto auto:
otomoto - klik

Niestety nie jest to Hyundai, ale nie ma takiego Hyundaia z tego rocznika z takim bagażnikiem i silnikiem diesla
Potrzebuje już czegoś większego i spokojniejszego niż Getz, chyba się starzeje

[ wiadomość edytowana przez: MacTB dnia 2007-04-01 11:42:10 ]

Gratuluję, te opelki sprawują się całkiem nieźle .
Tylko to pochodzenie niezachęcające, włosi znani są z niedbałości mocnej eksploatacji.

A co z getzem, sprzedany ?

[ wiadomość edytowana przez: Bolls_no1 dnia 2007-04-01 11:53:26 ]

buahahahaha

No Witek, ja wiem, że to nie Hyundai, ale co mógłbym kupić za takie pieniądze tej klasy? Szukałem innego auta, ale trafiło się to i chyba jestem zadowolony Ma przede wszystkim super wyposażenie i pojemny bagażnik, a przy okazji jest naprawdę oszczędne... A mały niedostatek mocy... zrekompensuje sobie czym innym, nie samymi samochodami człowiek żyje Oj, chyba naprawdę się starzeje

a co z getzem?jest do sprzedania?widze ze cos sporo osob zmienia samochody z hyundai na jakies inne marki.skoro kupiles 1.7 dti to napewno sie starzejesz hehehe

Maciek,jeśli Ty zamieniłeś pszczółkę na Astrę (w dniu 1 kwietnia) to ja jestem szczupłą,długonogą blondynką bez zobowiązań

Jak szaleć ,to szaleć w koncu to pryma aprylis

to musi być prima aprilisowy żart

Prima aprilis się już prawie skończył, myślałem, że bardziej mnie zjedziecie za zmianę na Astrę
Był to rzeczywiście niewinny żarcik, jako pierwszy podstęp zwietrzył Bolls, ale skasowałem jego posta (oczywiście informując Go o tym), żeby nie kończyć zabawy na jednym poście Nie daliście się nabrać, mimo że starałem się wybrać jakieś wiarygodne auto Pierwszy plan obejmował BMW

A teraz poważnie, bo pojawiły się pytania o Getza: czy gdybym chciał go sprzedać byliby chętni? Pytam już nie prima aprilisowo.

Pozdrawiam!

nie wierze żę mógłbyś wogóle myśleć o przesiadce do Astry po Hyundaiu
wiec mało realne auto trzeba było pisać że kupiłes coupe, w to byśmy prędzej uwierzyli.

Pozdro