MotoNews.pl

Ksywka w wersji new

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy ktoś się orientuje, czy jest możliwość zmiany ksywki z zachowaniem wszystkich pozostałych ustawień, historii, etc?
Noo... chciałbym się przemianować z Mariusznia na Mateusznia , ale bez utraty Elite 1000 i takietam . Jak ktoś ma jakiś pomysł, to niech ktoś mi pomoże. Zgórny dzięx.

Już raz dokonałem transformacji (z Mario na Mariusznia) i sobie straciłem historię. I teraz nie chcę tracić tegoż (a mam dużo do stracenia i mi żal). Nie, nie.

Witam
hmmm... z poziomu moderatora, czy użytkownika nic się nie da zrobić... może uderz do Daemona?...

jedyna droga to daemon
ja zmieniałem dośc dawno temu z Grzesiek_Bialystok na Grzesiek i wszystkie dane zostaly te same
jezeli nick na który chcesz zmienć jest wolny to nie powinno byc z tym problemu
pzdr

p.s Mariusz,dawno Cie tu nie było widać

Mario pytaj sie pytaj i daj znać co sie dowiedziałeś, bo może ja też sie zdecyduje na coś takiego.
DEx

Uderzaj do Deamona!
Z tego co pamiętam to jest to możliwe

A... że tak powiem... noo... wiem, że wykazuję się noo... indolencją motonewsową jakąś... ale... JAK SIE SKONTAKTOWAĆ Z DAEMONEM? ups...

znajdź usera o takiej ksywce,napisz do niego priva i pokornie czekaj aż zmieni

Dzięki Grześq Mój Ulubiony Kolego .

MAteusznia, a dlaczego zmieniasz?

... bo miś się Mariusz od małego nie podobało i... noo... teraz się przemianowałem samowolnie na Mateusz . A, że Mariusznia było od Mariusza, to od Mateusza będzie Mateusznia, o! Tak więc dla przyjaciół jestem obecnie Mateusz/Mateusznia . I w ogóle nadam sobie oficjalnie takie imię (jako drugie, bo mam tam wakat - rodzice przewidywali, że będę sobie chciał zmienić i mi zostawili miejsce ); jest taka możliwość . Trututu tutu tu .

Tylko, żeby mi tu który nie podebrał wspaniałej ksywki... "Mateusznia" . No!

eee, Mateo, a moze boisz sie IPN-u i dlatego zmieniasz? Przyznaj sie, byles w szafie Lesiaka? hehehheehhe
agent Mariusznia. Ooo, nawet nive sluzbowa mial od KGB w malowaniu maskujacym
hehheheheh

[ wiadomość edytowana przez: adasco dnia 2006-11-22 09:51:01 ]

a mi sie mateusnia nie podoba.. MARIUSZNIA było fajne i zawsze było mozna Mario... zakrzyknac a tak Mateo?? albo wez po pijaku "mateusznia"...esh

Cytat:
2006-11-21 16:20:11, Mariusznia pisze:
A... że tak powiem... noo... wiem, że wykazuję się noo... indolencją motonewsową jakąś... ale... JAK SIE SKONTAKTOWAĆ Z DAEMONEM? ups...

Rysujesz na podłodze pentagram, w jego rogach zapalasz 5 czarnych świec zrobionych z tłuszczu przetopionych kotów śmietnikowych, malujesz się krwią szczura, którego zagryzłeś własnymi zębami i mówisz:

Abra kadabra! Demonie przybądź i zmień mi nicka na motonews.

tylko musisz dokładnie wypowiadać życzenie, co by nie wyszło: Mariuteusznia...

Qrna, no przecież skrót od Mateusz(nia) jest równie fajny jak od Mariusznia -> MATI . Panowie...

Adaś -> no wychowywałem się w szafie Lesiaka oczywiście .

Cytat:
2006-11-22 23:02:08, Mariusznia pisze:
Qrna, no przecież skrót od Mateusz(nia) jest równie fajny jak od Mariusznia -> MATI

mati - mario ee tam ... mati mati amti hajakiri eee tam

Mateo, M jak Maślanka.
DEx

Witam
Cytat:
2006-11-22 11:37:38, Kamil_H pisze:
Rysujesz na podłodze pentagram, w jego rogach zapalasz 5 czarnych świec zrobionych z tłuszczu przetopionych kotów śmietnikowych, malujesz się krwią szczura, którego zagryzłeś własnymi zębami i mówisz: Abra kadabra! Demonie przybądź i zmień mi nicka na motonews.

Kamil.... wisisz mi czyszczenia monitora, bo zaplułem... takie teksty to w dziale Dowcipy..., a nie tak werbalnie bez ostrzezenia