Kupię używane soczewki Depo w dobrym stanie !!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tak jak w opisie. pozdrawiam

życie ci nie miłe?
do szuwarka wal na priv , on ma prawie nówki, i tak gówno widać

dzięki już z nim gadalem i sobie je zaklepałem, a z tym życiem to różnie bywa......mam nadzieje tylko że lepiej świecą niż moje obecne lampki.....jak nie to allegro. . Pozdrawiam

hmm mam takie... i szczerze powiem ze albo lepiej zregeneruj swoje lampy albo doloz kase i kup uzywane soczewki hella (ok 600zl) bo te Depo to prawie swieca

już raz kupiłem używki helli na allegro, lampy były w tragicznym stanie, a może z tych zrobie sobie kiedyś ksenonki w przypływie gotówki, zobaczymy, jak bym miał kase to bym kupił helle albo nawet ksenonki, narazie experymentuje, wiem że Depo są do dupy ale zawsze jest to jakaś baza do przerubek........

Cytat:
2007-03-27 13:05:51, tutrus pisze:
już raz kupiłem używki helli na allegro, lampy były w tragicznym stanie, a może z tych zrobie sobie kiedyś ksenonki w przypływie gotówki, zobaczymy, jak bym miał kase to bym kupił helle albo nawet ksenonki, narazie experymentuje, wiem że Depo są do dupy ale zawsze jest to jakaś baza do przerubek........

depo możesz przerobić na sracz dla much .....
nie pchaj sie w to zwłszca jak nie masz kapuchy , pamiętaj żę jak to mówią biedny przepłaca dwa razy, więc poczekaj dołóż pare złoty i kup nowe soczewki helli lub nawet z angola , świeca niebo lepiej jak nowe depo
znam temat bo sam kombinowałem ...

już nieaktualne............