Czy Bartek ma założyc kołpaki ??

Ankieta: Czy Bartek ma załozyć kołpaki ??
TAK
NIE
Niech robi co chce

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie czy Bartek ma załozyć kołpaki ??
oto fotki:

Witajcie. Zdjecia sa nienajlepszej jakosci niestety wiec nieoddaja pelnego obrazu. Dziekuje za wszytkie oddane przez was glosy

Proponuje pomalowanie felg. Z kolpakami i bez kicha

o pomalowaniu myslalem ale teraz to niema mowy bo trzeba by bylo sciagac kola i opiny z felg. Na przyszly rok tak zrobie

Mimo wszystko lepiej z kołpakami - przynajmniej ukryje ich wygląd - co tu dużo gadać, marniutki

daj kołpaki

A może zrobimy ankietę czy ja mam przyjechać na następny zlot ogolony czy z brodą ????

Jakie by kołpaki nie były samochód lepiej wygląda z nimi niż bez.

NIE NIE NIE !!!
jak dla mnie to kołpaki + taki wydech jak u bartka to po prostu kicha...
a tak to wyglada lekko rdzawo ale z charakterkiem
wiem bo sam wczoraj widziałem live...

Żadne malowanie nie zastąpi kołpaków. Przy malowaniu tylko się narobisz, a i ta rdza Ci felgi będzie jadła. Byle jakie kołpaki po pieć złotych/szt. zasłonią syf.

SPROSTOWANIE !!!
Po obejżeniu zdjęc faktycznie można stwierdzić że lepiej wygląda w kołpakach ponieważ zdjęcie było zrobione z użyciem lampy błyskowej która to uwidacznia na zdjęciach wszelkie niedociągnięcia i brudy....
Gdybyście zobaczyli na żywo Bartka fure bez kołpaków to nawet byście się nie zastanawiali nad tym aby je wyżucić.....

Cytat:
2003-10-14 22:52:40, ŁUKASZ_GAJER pisze:
Gdybyście zobaczyli na żywo Bartka fure bez kołpaków to nawet byście się nie zastanawiali nad tym aby je wyżucić.....

No... a potem co 2 dni szorofał felgi szczoteczką do zębów.

kołpaki po 5 złotych to można znaleźć na stonie którą masz w podpisie

Ja mimo wszystko obstaję przy kołpakach. Dla mnie samochód z gołymi, czarnymi felgami traci przynajmniej 40% na wyglądzie.

Ja też jestem za kołpakami...

Cytat:
2003-10-14 23:21:26, Tomek-Mydlowski pisze:
kołpaki po 5 złotych to można znaleźć na stonie którą masz w podpisie

To sobie załóż takie po 50 zł/szt. jednakowo dobrze się w zimie obijają, syfią i odpadają jak te po 5 zł.

umylem autko i wypsikalem czernidlem do opon cale kola wygl;adaja super ale gdy przyjdzie deszcz wszystko splynie i trzeba bedzie znowu psikac

Tylko zadaj sobie pytanie czy jesienią/zimą warto? Wg mnie nie - no chyba, że auto służy Ci nie do jeżdżenia, a na pokaz.

a co to za durna ankieta?? z calym szacunkiem do wlasciciela samochodu..stary jak chcesz miec kolpaki to zakladaj jak wolisz gole felgi to nie zakladaj) przeciez to proste..) wybaczcie moja lekka irytacje ale ankiety to sie chyba robi na tematy klubowe..

a co do kolpakow to ja mam kompromisowe rozwiazanie..mialem kolpaki ale jeden zgubilem wiec z jednej strony mam a z drugiej nie))) juz nawet jedne kupilem ale nie pasuja do przetloczen na felgach wiec czekaja na chetnego..

tak czy owak zrobienie tej ankiety uwazam za kuriozum..)
proponuje nastepna ankiete: czy wsiadajac zima do samochu nalezy otrzepywac sie ze sniegu czy nie? ja jestem za