[S] Malec 903

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Do sprzedania Taki Bobek Cena coś koło 1700zł bez Kubełków. Przy konkretnych ofertach mozna się targowac i negocjowac (kubełki za dopłata) Wnętrze będzie poskładane, tylko była sprawdzana podłoga i jest zdrowa W wozie elektryczne szyby, obrotka, halogeny.

Silnik bardzo rześki, wysoko się kręci i bardzo fajnie chodzi, OC, przegląd wszystko ważne. Autko non stop śmiga bez problemu.

fotki:

Autko kolegi więc daje nr gg 8791632 i kom 0607-697-662 Kamil

Jeśli chodzi o moje zdanie to autko godne uwagi, jeśli chodzi o eksplatacje to nigdy nie było odwalanych fuszerek typu zakładania starych zużytych części lub na sztuke.

[ wiadomość edytowana przez: Qba745 dnia 2007-03-11 22:24:45 ]

Ponawiam ogłoszenie malec nadal jest do sprzedania cena do wielkiej negocjacji. Nie mam czasu bawić sie z nim ma do niego wiele rzeczy jak blachy zewnętrzne wszystkie drzwi z eleganta i wiele innych wszystko zalezy od ceny

dawaj cene za same kubły ?

pomyslec ze w przyborowie jak smigalem moim swapem to gdzies tam sie czail inny swapik..sorki za OT

Kubły nie sa na sprzedaz
Cena 1500 z blachami za drzwi dopłata.
Pat pewnie jak smigałes po Przyborowie to ja go jeszcze nie miałem bo kupiłem go w listopadzie w Bielsku. Nastepnym razem jak bedziesz sie wybieral w moje strony to daj znac

To tak jak mi napisałeś na priv. jestem gotów brać jeżeli stan techniczny umozliwia eksploatacje;p bo zależy mi na szczerym info bo do Ciebie mam kawałek wiec nie moge sobie za bardzo pozwolić aby jechać w ciemno. kumasz

poszło pw

Oferta nie aktualna.

Cytat:
2007-03-27 22:08:24, Pat_kdb pisze:
pomyslec ze w przyborowie jak smigalem moim swapem to gdzies tam sie czail inny swapik..sorki za OT

Pomyslec ze jak bys kawałek do koszarawy podjechał to zobaczył byś drugiego czajacego sie swapa

Sorki za OT