MotoNews.pl

Zimówki będą obowiązkowe@!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
dla ludzi z mocnymi nerwami!!!

I znowu 1 kwietnia

Cytat:
2007-04-01 11:53:22, slawekk pisze:
I znowu 1 kwietnia

ale swoją drogą miało by to więcej sensu niż jazda cały boży dzień na światłach

ogolnie kwestia opon zimowych to spory problem..nasza pogoda w kratke sprawia ze np teraz w dzien jest 15st i zimowki robia sie niebezpiecznie sliskie a w nocy przy gruncie potrafi byc okolo zera i wtedy letnie sa za twarde..ja ostatnio do lublina jechalem na zimowkach..w jedna strone w dzien i zajelo mi to prawie 3h..a spowrotem w nocy i z centrum lublina na wole dojechalem w 1h50min

uwazam nakaz jazdy na zimowkach okreslony przez daty w kalendarzu za bzdure..ale jesli podczas opadow sniegu ktos na letnich oponach spowoduje stluczke to nie mialbym pretensji do niebieskich jakby dostal mandat dodatkowo za brak opon zimowych

Cytat:
2007-04-01 14:35:39, qbaj pisze:
(...)..ja ostatnio do lublina jechalem na zimowkach..(...)

Byłes i nic nie powiedziałeś...

Cytat:
2007-04-01 18:01:04, Navi pisze:
Byłes i nic nie powiedziałeś...

wpadlem do grand hotelu na spotkanie..i wypadlem na wylotowke..sluzbowe wyjazdy nie maja jakos swojego uroku..trzeba sie spieszyc i tyle..next time sie poprawie po za tym bylem carisma a nei espero..a to przeciez wstyd co innego gdybym jakas skoda byl to nie wyjechalbym zanim bym sie nie pochwalil i nawysmiewal z tych ktorych nie stac i im zal dupe sciska

sorki wlasnie czytam topic o kii i nie moglem sie powstrzymac

Cytat:
2007-04-02 02:16:38, qbaj pisze:
co innego gdybym jakas skoda byl to nie wyjechalbym zanim bym sie nie pochwalil i nawysmiewal z tych ktorych nie stac i im zal dupe sciska sorki wlasnie czytam topic o kii i nie moglem sie powstrzymac

Nie tylko Ty