Coś nie tak z elektryką - POMOCY!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dziś stało się coś z elektryką w moim aucie. Nie wiem co jest przyczyną. A więc: nie mam lewej pozycji (przód i tył) i nie ma podświetlenia wewnątrz (zegary, nawiew). Może wie ktoś co się mogło stać i gdzie szukac przyczyny... ;(

P.S Radio, podświetlenie schowka, nawiew, migacze, swiatla mijania, etc. działa bez zarzutu...

moze sprawdz bezpiecznik ktory odpowiada za to

Ja postawiłbym na 99% zespolony, ale nie pasuje mi, że tylko jedna strona Ci wysiadła...

mi sie wydaje ze jednak bezpiecznik bo z tego co pamietam lewa i prawa pozycja jest na innynm bezpieczniku i wtedy by sie zgadzalo :0 nie zaszkodzi sprawdzic

najpierw zaobacz detale ...jak piszą koledzy bezpieczniki , obejrzyj czy nie ma jakiegoś urwanego kabelka , jak wyglądają kostki przy reflektorach, na zespolony przyjdzie czas ......

OK, jutro z samego rana sprawdze wszystkie bezpieczniki, kabelki, kostki, itp. Nie ma co się martwić na zapas, zobaczymy co będzie...

nien o nie musisz chyba wszystkich bezpiecznikow sprawdzac chyba ze Ci sie nudzi hehe :]

wystarczy ze lukniesz te ktore odpowiadaja za lewa pozycje

może nie jest tak źle ale może to cała skrzynka bezpieczników??Mi zginęły nagle pozycje a mijania były, potem tynia wyciwraczka i ogrzewanie szyby a potem zimne luty dały o sobie znać i zostały tylko awaryjne....
ale może to tylko bezpieczniki

PROBLEM ROZWIĄZANY

Okazało się, że do wymiany (odziwiwo tylko) jeden bezpiecznik i trzeba było zlutować dwa kabelki od przedniej lewej pozycji. Ale już wszystko wróciło do normy. Dziwi mnie tylko jedno, że po wymianie 1 bezpiecznika znów zaczęły działać dwie rzeczy (które mają osobne bezpieczniki)

P.S Podziękowania dla Zeberko'a za szybkie przesłanie rozpiski bezpieczników...

hym no moze ktos kombinowal przy skrzynce bezpiecznikow wczesniej i podlaczyl dwie rzeczy na jeden bezpiecznik

po prostu magia

Magia, albo wizyta poprzedniego właściciela w warsztacie u pana Gienia...