REJS PO ZATOCE GDAŃSKIEJ

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jest możliwość zorganizowania 2-3 dniowego rejsu po Zatoce Gdańskiej w okresie letnim.maxymalnie 16 osób,więc kto pierwszy ten lepszy.dokładne koszta nie są w tym momencie znane,ale dzięki uprzejmości Sheriffa nie były by wysokie.proszę osoby wstępnie zainteresowane o wpisywanie się.pozwoli to podjąć dalsze kroki organizacyjne.

Łe tam - szkoda, że nie teraz - było by weselej, bo pogoda ciekawsza

Ale pomysł godny uwagi dla szczurów lądowych.

teraz jest fajna pogoda na dorsze i....pawie .to ma być odpoczynek a nie hardcor.wątpie aby teraz udało się zebrać chętnych.

Cytat:
2006-11-06 14:56:44, Koliber_111 pisze:
teraz jest fajna pogoda na dorsze i....pawie .to ma być odpoczynek a nie hardcor.wątpie aby teraz udało się zebrać chętnych.

ja bym sie wypróbował bo latem to ee tam ;] chooociaż musze z berbeciem pogadac ale koszt dla mnie jest ważny

rejsu czym

Ja bym sie pisal, nawet teraz.

ja juz bylem z Mirkiem w tym roku na jednodniowym jachtem.Bylo super, nawet cala droge na Hel Mirek dal mi sterowac , ale i fale byly male, w drodze z Jastarni juz woda sie lepiej bujala i troszke mocniej powialo.Ale takie spedzenie czasu to czysta przyjemnosc.

Witam
A rejs tym: sam okręt wygląda tak: (teraz lepiej bo jest po remoncie)
babcia 1
babcia 2
babcia 3
teraz nie wchodzi w rachubę przede wsystkim ze względu na pogodę, wciąż odwołujemy rejsy , to nie tylko mało zabawne ale i niebezpieczne, nie mam mysli tutaj nawet biblijnej Titanicznej katastrofy, co raczej połamane kończyny i braki w uzębieniu
nawet dorsze nie lubią tego, jakoś po sztormach słabo biorą, pewnie skołowane huśtawką nie mogą trafić w haczyk

No, na ten temat to ja z Mirkiem już kiedyś rozmawiałem, jak najbardziej się na to piszę

to ja tez się piszę... co by być w tej 16.tce...

taka krypa pewno ze tak x2

jak widać zainteresowanie jest,Scheriff,prośba do Ciebie,wybadaj orientacyjnie koszty.jest duża szansa,że wyjdzie fajna impreza.ja też zabiorę seój "statek",ponton 3,5m z silnikiem i sobie popływamy.

Cytat:
Witam
A rejs tym: sam okręt wygląda tak: (teraz lepiej bo jest po remoncie)
babcia 1
babcia 2
babcia 3

sheriff a moze tym drugim, generalem bedzie zabawniej

Jestem za nawet teraz , to fajnie patrzyc jak inni dogorywaja i prosza o dobicie aby się nie męczyć --sadysta-co!!!!
a na powaznie, jestem za . co prawda moze nie koniecznie w samym rejsie ale w ladowej częsci pobytu. nasza zatoka jest wspaniała i warto kolegom z głebi Polski pokazać jej uroki od strony morza.

Cytat:
2006-11-07 10:16:50, leszekjas pisze:

heeeeej ho roluuuj go

Mirek, wcisnij wstepnie tez mnie i Karoline

arsen + butelka rumu

ale koooszta orientacyjnie prosze

Kiedy szliśmy przez Pacyfik,
- Way-hey, roluj go!
Zwiało nam z pokładu skrzynki......
- Taki był cholerny sztorm!

Hej, znowu zmyło coś,
Zniknął w morzu jakiś gość.
Hej, policz który tam,
Jaki znowu zmyło kram.

...Pełne śledzia i sardynki,
...Kosze krabów, beczkę sera,
...Kalesony oficera,
...Sieć jeżowców, jedną żabę,
...Kapitańską zmyło babę,
...Beczki rumu nam nie zwiało -
...PÓŁ ZAŁOGI JĄ TRZYMAŁO! (2x wolniej/albo głośniej )) )

Hej, znowu zmyło coś,
Hej, policz który tam,
Jaki znowu zmyło kram.

Hej, znowu zmyło coś,
Postawcie wina dzban,
Opowiemy dalej wam!

Witam
Cytat:
2006-11-07 22:51:36, arsen pisze:
arsen + butelka rumu

Hehe.. bez butelki rumu na pokład nie wpuszczamy

Cytat:
2006-11-07 23:04:56, sheriffnt pisze:
Witam Hehe.. bez butelki rumu na pokład nie wpuszczamy

a dziewice psa i czarnego kota??

czekamy na info od kapitana w temacie kosztów.