MotoNews.pl

Bardzo pilne!!! potrzebna pomoc w Krakowie!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie Bardzo pilna sprawa potrzebuje na jutro linke sprzegla, nie ma mnie w Polsce wiec mam ograniczone mozliwosci, poprosilem Bimbra zeby sie zajał sprawa, wiec zrobic ma kto, jest tez gdzie zrobic, ale nie ma linki i w swieta nigdzie nie kupie. Koniecznie z Krakowa lub okolic. Jesli ktoś by miał chociaz pozyczyc do srody.....

Sorka ze umieszczam taki temat na ogólnym ale jak juz pisalem sprawa jest bardzo pilna a na k/s nie kazdy zaglada, po srodzie mozna usunac.

ale do czego ta linka ?? kant ?? a jeśli kant to który typ ??
Jakieś linki mam w garażu.

ktos jeszcze moze pomoc???

Jak to do Rinowego kanta to skrzynia z mechanicznym wysprzegnelniem a nie z hydraulicznym, skrzynia 4ka z rocznika '85.

spoko to nie do kanta tylko do jego poldka sprawa juz zalwtiopna dzieki Pavlusowi i PG auto juz spowrotem jedzi a jak wroci Rino bedzie poprawial to co mu zepsulem naprawiajac sprzeglo

Chciałbym BARDZO podziekować wszystkim którzy zaoferowali pomoz w naprawie poldka. Pavlusowi i Pg za linke, to wlasnie linka od PG zostala "przystosowana" do pracy w poldku, Hailstormowi , ktory byl gotów wyciagnac linke ze swojego poldka.
Przede wszystkim Podziekowania dla Bimbra który zajał sie wszytskim i poskładał mi sprzęglo na nasadce 12 i chyba 6 podkładkach wazne ze dialalo. Dzieki chlopaki, okazuje sie ze odleglosc ponad 2000 km nie jest przeszkoda dla pomocy klubowej.