Otwarcie sezonu Bemowo - krótka fotorelacja

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
zaczęło się niespodziewanie...

ale potem było już tylko lepiej...

trochę ręce za krótkie...

nie..... to kierownica była nieodpowiednia - ta lepsza

fajnie jest pomajstrować przy kierownicy...

tacie się udzieliło...

rosną młode kadry jednośladowej drogówki...

może i mama się przekwalifikuje...?

To tak na szybko - wrażeń wiele (szczególnie dla młodego ), szkoda tylko, że nie motocyklem, ale nic to - jak Jasiek podrośnie - nadrobimy!!!
Pozdr. P.

a to było otwarcie sezonu motocyklowego?

a wie ktoś kiedy będzie otwarcie sezonu tuningowego na bemowie? zazwyczaj chyba 1-3 maja jest?

ja na otwarciu sezonu motocyklowego byłem 4 razy w sumie...
2 x skuterkiem (Suzuki Katana)
2 x nejkedbajkiem przerobionym na stritfajtera (Honda Hornet CB 600)

piękne to były czasy

[ wiadomość edytowana przez: ŁUKASZ_GAJER dnia 2007-04-14 20:55:56 ]

Cytat:
2007-04-14 20:55:25, ŁUKASZ_GAJER pisze:
a to było otwarcie sezonu motocyklowego?

Jak widać na zdjęciach...

Kurde wszedzie maniacy dwóch kólek... ostatnio mam awersje do jednosladów... naoglądałem sie wypadków w czasie roboty.. (duzo jezdze) a i moja dziewczyna kilka dni temu wyłozyła sie na Kawasaki Ninja... ma kilka siniaków.. motor do remontu... Ja wole 4 kólka i kąsek blachy...

Cytat:
2007-04-14 21:21:16, Czarek_Rej pisze:
Kurde wszedzie maniacy dwóch kólek... ostatnio mam awersje do jednosladów...

Z tego ciężko jest się wyleczyć...

Cytat:
naoglądałem sie wypadków w czasie roboty.. (duzo jezdze) a i moja dziewczyna kilka dni temu wyłozyła sie na Kawasaki Ninja... ma kilka siniaków.. motor do remontu... Ja wole 4 kólka i kąsek blachy...

W technikum mieliśmy "pogadankę" przed kursem na prawko, włącznie z oglądaniem zdjęć z wypadków. Takich konkretniejszych - np. kolo nie wyhamował maluchem i wjechał w metalowe pręty wystające z ciężarówki...
Przez kilka najbliższych tygodni w ogóle nie chciałem robić prawka...
Pozdr. P.

Moja ola jeszcze nie ma prawka... i to mnie najbardziej wkurza.. czesto o to sie kłócimy... po prawie dwóch latach związku udało mi sie ją namówic na kurs.. za jednym razem A i B ale i tak sie o nią boje..

Cytat:
2007-04-14 22:16:56, Czarek_Rej pisze:
Moja ola jeszcze nie ma prawka... i to mnie najbardziej wkurza.. czesto o to sie kłócimy... po prawie dwóch latach związku udało mi sie ją namówic na kurs.. za jednym razem A i B ale i tak sie o nią boje..

Gorzej, jakby dla Ciebie zrezygnowała z moto, a po jakimś czasie stwierdziła, że jednak tak nie da rady...
Co do prawka - bezwzględnie!!!
I bynajmniej nie mówię tu o ew. kontrolach niebieskich.

Cytat:
2007-04-14 22:22:22, pyrekcb pisze:
Gorzej, jakby dla Ciebie zrezygnowała z moto, a po jakimś czasie stwierdziła, że jednak tak nie da rady... Co do prawka - bezwzględnie!!! I bynajmniej nie mówię tu o ew. kontrolach niebieskich.

Co do jej umiejetnosci... hmm.. jezdzic umie.. jezdzi juz 4 lata.. pod okiem doswiadczonego motocyklisty.... jednak błędy sie jej zdarzają... ale prawko jej napewno opmoze.. (sam kurs mam na mysli)

Cytat:
2007-04-14 22:25:24, Czarek_Rej pisze:
Co do jej umiejetnosci... hmm.. jezdzic umie.. jezdzi juz 4 lata.. pod okiem doswiadczonego motocyklisty.... jednak błędy sie jej zdarzają... ale prawko jej napewno opmoze.. (sam kurs mam na mysli)

Chyba nie zrozumiałeś, skoro tak odpowiedziałeś...

No tak, piękna pogoda, lotnisko pod domem a ja siedzę i tworzę magisterkę:/

Cytat:
np. kolo nie wyhamował maluchem i wjechał w metalowe pręty wystające z ciężarówki...

to samo zdjęcie nam pokazywali w technikum jak robiłem prawko 10 lat temu!

Cytat:
No tak, piękna pogoda, lotnisko pod domem a ja siedzę i tworzę magisterkę

he, to tak samo jak ja

Cytat:
2007-04-14 22:51:23, YeLonkoskY pisze:
No tak, piękna pogoda, lotnisko pod domem a ja siedzę i tworzę magisterkę:/

Witaj w klubie
Mnie pociesza fakt, że już praktycznie wszystko skończyłem i obecnie pozostają tzw. ostatnie szlify i obronka na początku maja

Pozdrawiam - SpeedR

Cytat:
2007-04-15 09:29:35, SpeedR pisze:
Witaj w klubie Mnie pociesza fakt, że już praktycznie wszystko skończyłem i obecnie pozostają tzw. ostatnie szlify i obronka na początku maja Pozdrawiam - SpeedR

Tylko, że ja zaczałem w zasadzie pisać wczoraj a we wtorek mam oddać wersję do ewentualnych poprawek

Cytat:
2007-04-15 11:55:02, YeLonkoskY pisze:
Tylko, że ja zaczałem w zasadzie pisać wczoraj a we wtorek mam oddać wersję do ewentualnych poprawek

tempo tworzenia prac odpowiednie i zcasu wystarczy wkoncu doba trwa 24 h a student snu nie potrzebuje

Skoro wątek poleciał na boczne tory - ja ze swoją magisterką ściemniałem promotorowi prawie do końca, po czym tydzien urlopu (studia zaoczne), siedzenie i w dzień, i w nocy (echhh, te bezpańskie psy gryzące się o czwartej nad ranem.. ) i .... się udało napisać!!!
Powodzenia na obronie!!!

A co do otwarcia sezonu żeby już wątek wrócił na właściwy tor to czy termin otwarcia jest ruchomy czy jak?

W ubiegłym roku był na przykład 22 kwietnia, więc jest ruchomy.

stronka

W tym roku wyscigi na 1/4 maja byc 28go kwietnia. Mialem startowac poniewaz juz bedzie podzial na klasy cywilne i rajdowe ale chyba sie niewyrobie z modyfikacjami i nic z tego niebedzie. Bede jako widz

[ wiadomość edytowana przez: Bartek1112 dnia 2007-04-16 11:03:41 ]

Cytat:
2007-04-16 11:01:17, Bartek1112 pisze:
W tym roku wyscigi na 1/4 maja byc 28go kwietnia. Mialem startowac poniewaz juz bedzie podzial na klasy cywilne i rajdowe ale chyba nic z tego niebedzie. Bede jako widz

Bartek, jak bywasz, to pewnie się orientujesz - dużo tam publiki?
Chciałem młodemu pokazać, ale boję się, czy się dopcham z dzieciakiem, żeby coś widział...
Pozdr. P.

Cytat:
2007-04-16 11:03:21, pyrekcb pisze:
Bartek, jak bywasz, to pewnie się orientujesz - dużo tam publiki? Chciałem młodemu pokazać, ale boję się, czy się dopcham z dzieciakiem, żeby coś widział... Pozdr. P.

Jest bardzo duzo ludzi. Jak bys chcial z malym byc to albo trybuny zostaja (najlepsze rozwiazanie) albo stanie przy barierkach ale musisz byc okolo 9-9.30 zeby zajac sobie miejsce bo jak przyjdziesz o 10 czy 11 to juz tylko slyszysz ryk silnikow. Czasami da sie dopchac ale male szanse sa. Wiekszosc ludzi staje w polowie 1/4

P.S
Najlepiej jak startujesz wtedy wszytsko widac