| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
sewcio LOB MEMBER C2,5TD+0,6Tcoupé Sosnowiec | 2007-05-09 23:16:34 Kolega ma do sprzedania nowiutkie radio CCR 2006 bez magazynka, na radiu są nienaruszone plomby, sam je oglądałem zanim to napisałem i jest faktycznie nowiutkie.
Mam je u siebie puki co, także mogę zrobić zdjęcia i przesłać. Prośby o zdjęcia proszę pisać na priva. Oczywiście można odebrać je osobiście u mnie, albo u niego, jak mi je już zabierze... Cena końcowa, to 700pln i jest nienegocjowalna. Dodam, że taka nówka w salonie kosztuje ponad 3 tysiaki, więc kosmos... |
sewcio LOB MEMBER C2,5TD+0,6Tcoupé Sosnowiec | 2007-05-15 10:05:03 Przepraszam wszystkich, którym miałem wysłać zdjęcia na maila, a nie wysłałem, miałem problemy z netem, że ledwo mi się strony otwierały, a o przesłaniu poczty można było marzyć...
Dzisiaj wieczorem wszystkie dojdą do odbiorców ![]() |
sewcio LOB MEMBER C2,5TD+0,6Tcoupé Sosnowiec | 2007-05-17 11:02:28 Już mi net działa OK. Zdjęcia wysłane i mogę przesyłać dalej. Zapraszam do zakupu, ponieważ radio dzisiaj zostanie wystawione w innych mediach, a naprawdę warto, jeśli ktoś nie wierzy, niech zadzwoni do serwisu i zapyta ile to radyjko kosztuje, normalnie szok |
sewcio LOB MEMBER C2,5TD+0,6Tcoupé Sosnowiec | 2007-06-22 21:04:54 Panowie, kolega mimo planów jeszcze nie wrócił z Niemiec, a radyjko nadal u mnie leży (sam o nim zapomniałem). Jakby ktoś był chętny to piszcie na priv, to dogadamy szczegóły, bo w lipcu (na wakacje) to On napewno przyjedzie i wystawi je na allegro... |
sewcio LOB MEMBER C2,5TD+0,6Tcoupé Sosnowiec | 2007-08-10 00:55:13 Kolega wrócił i wystawia radio TUTAJ, wiem że za 550pln sprzeda
Jak aukcja się skończy i wystawi nową, to uaktualnię link. |
sewcio LOB MEMBER C2,5TD+0,6Tcoupé Sosnowiec | 2007-08-10 12:18:28 Tak, jak obiecałem w poprzednim poście.
TUTAJ nowa aukcja. |
QNA Już nie Omega. eeeee ... Poznań | 2007-08-12 23:07:40 tak z ciekawości zapytam bo interesuję się tym tematem:
takie radyjka zazwyczaj są bez kodu, bo są na nowej magistrali cyfrowej i są zgrywane z komputerem samochodu. w opisie stoi, że w komplecie jest do niego kod, więc moje pytanie brzmi: czy jest ono na taką wtyczkę i czy przypadkiem je podłączaliście i czy rzeczywiście chce kod? z góry dzięki za info |
sewcio LOB MEMBER C2,5TD+0,6Tcoupé Sosnowiec | 2007-08-13 00:52:34 Nie jest na taką wtyczkę, a czy chce, czy nie chce kodu, to już nowy właściciel się dowie, bo nikt nie będzie zrywał oryginalnej plomby, żeby się później tłumaczyć i zapewniać, że radio nie było ruszane, po opuszczeniu salonu Opla. Kolega nawet na wszelki wypadek nakleił taśmę klejącą na plombę i poza, żeby się nie uszkodziła... ![]() |