[S] Radio CCR 2006 Nowe bez magazynka, front CC Metallic

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kolega ma do sprzedania nowiutkie radio CCR 2006 bez magazynka, na radiu są nienaruszone plomby, sam je oglądałem zanim to napisałem i jest faktycznie nowiutkie.
Mam je u siebie puki co, także mogę zrobić zdjęcia i przesłać. Prośby o zdjęcia proszę pisać na priva. Oczywiście można odebrać je osobiście u mnie, albo u niego, jak mi je już zabierze...
Cena końcowa, to 700pln i jest nienegocjowalna. Dodam, że taka nówka w salonie kosztuje ponad 3 tysiaki, więc kosmos...

Przepraszam wszystkich, którym miałem wysłać zdjęcia na maila, a nie wysłałem, miałem problemy z netem, że ledwo mi się strony otwierały, a o przesłaniu poczty można było marzyć...
Dzisiaj wieczorem wszystkie dojdą do odbiorców

Już mi net działa OK. Zdjęcia wysłane i mogę przesyłać dalej. Zapraszam do zakupu, ponieważ radio dzisiaj zostanie wystawione w innych mediach, a naprawdę warto, jeśli ktoś nie wierzy, niech zadzwoni do serwisu i zapyta ile to radyjko kosztuje, normalnie szok

Panowie, kolega mimo planów jeszcze nie wrócił z Niemiec, a radyjko nadal u mnie leży (sam o nim zapomniałem). Jakby ktoś był chętny to piszcie na priv, to dogadamy szczegóły, bo w lipcu (na wakacje) to On napewno przyjedzie i wystawi je na allegro...

Kolega wrócił i wystawia radio TUTAJ, wiem że za 550pln sprzeda
Jak aukcja się skończy i wystawi nową, to uaktualnię link.

Tak, jak obiecałem w poprzednim poście.
TUTAJ nowa aukcja.

tak z ciekawości zapytam bo interesuję się tym tematem:
takie radyjka zazwyczaj są bez kodu, bo są na nowej magistrali cyfrowej i są zgrywane z komputerem samochodu. w opisie stoi, że w komplecie jest do niego kod, więc moje pytanie brzmi:
czy jest ono na taką wtyczkę i
czy przypadkiem je podłączaliście i czy rzeczywiście chce kod? z góry dzięki za info

Nie jest na taką wtyczkę, a czy chce, czy nie chce kodu, to już nowy właściciel się dowie, bo nikt nie będzie zrywał oryginalnej plomby, żeby się później tłumaczyć i zapewniać, że radio nie było ruszane, po opuszczeniu salonu Opla. Kolega nawet na wszelki wypadek nakleił taśmę klejącą na plombę i poza, żeby się nie uszkodziła...

jak nie jest na taką wtyczkę to z pewnością się o kod zapyta, bo przy tej nowej wtyczce się nie pyta tylko nie działa większość funkcji i trza zgrywać z autem. widocznie robili i takie i takie wersje tego modelu. dzięki za info