Skóra Pyzio 206

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie mam pytanko koleś na Allegro wystawił skóre do 206 fotele przód i tył oraz 4 boczki powiedział że odda za 1100zł jak myslicie opłaca się i czy bedzie ten kolorek pasował do srebrnej 206... Mowi że stan idealny
foto 1 foto 2

kiepsko zrobione

Cytat:
2007-04-04 13:14:29, Kielek pisze:
kiepsko zrobione

ale to jest orginalna skóra z RG (Rolanda Garrosa)

Cytat:
2007-04-04 13:17:23, cabriolecikxr3i pisze:
ale to jest orginalna skóra z RG (Rolanda Garrosa)

Nie wiem czy oryginalna, czy nie, ale w dziesięcioletnim Saabie skóra na siedzeniach sie nie fałduje. Stąd wnoszę, że jest kiepska - albo nie oryginalna.

Cytat:
2007-04-04 13:22:00, Kielek pisze:
Nie wiem czy oryginalna, czy nie, ale w dziesięcioletnim Saabie skóra na siedzeniach sie nie fałduje. Stąd wnoszę, że jest kiepska - albo nie oryginalna.

Hmm... mój szefo ma 307 CC z 2004 roku i skóra też ma fałdy ... czekam jeszcze na lepsze foty od kolesia

hmm skóra jak skóra wiadomo prestiż i elegancja hmmm wiec niebedzie zle wygladac ale teraz pytanie czy auto ma byc praktyczne czy jezdza w nim dzieci czy robisz uimpreski w furce zeby se nie zniszczyła bo szkoda kasy idac tym tropem dalej jezeli auto bedzie uzywane na codzien to zajedzie sie skóra i bedzie gorzej wygladała niz welur i jeszce jedno jesli furka nie ma klimy t nie poleam latem beziesz spływał z tych siedzeń sa to oczywiscie moje spostrzezenia takze wybór nalerzy do ciebie pozdro

Cytat:
2007-04-04 13:56:38, piotrek_87 pisze:
hmm skóra jak skóra wiadomo prestiż i elegancja hmmm wiec niebedzie zle wygladac ale teraz pytanie czy auto ma byc praktyczne czy jezdza w nim dzieci czy robisz uimpreski w furce zeby se nie zniszczyła bo szkoda kasy idac tym tropem dalej jezeli auto bedzie uzywane na codzien to zajedzie sie skóra i bedzie gorzej wygladała niz welur i jeszce jedno jesli furka nie ma klimy t nie poleam latem beziesz spływał z tych siedzeń sa to oczywiscie moje spostrzezenia takze wybór nalerzy do ciebie pozdro

dzieci jeszcze brak imprezki są czasem , klima jest dletego własnie myśle o takiej skórze... Jeżdze często do Francji po towar dla firmy i za taką skóre trzeba dać 250-300 euro wiec cena jest git.

no to jak stan dobry a idzie sie z kolesiem ugadac to brać panie ))) i cieszyć sie tylko uwazaj bo szpilki sie odbijaja na siedzeniach to mnie najbardziej denerwuje hehhe koleżanki PPP

Koleś dosłał mi lepsze foty i wyglądają bardzo ładnie więc powiedziałem "wysyłaj pan" spodziewam się przesyłki wtorek-środa... Zrobie kilka fotek i wystawie kukniecie jak to wygląda .
PZDR Wszystkich