Logo "KOCHAM RAJDY"

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
chlopaki i dziewczyny, macie moze takie logo w formacie jpg tudzież innym, ale w duzej rozdzielczosci?

zeby wykonac konkretne naklejki potrzebuje owe logo w nieco wiekszej rozdzielczosci

no chyba ze macie namiar na kogos kto ma juz gotowe wlepy, seru może?

podczepiam się pod temat

seru wsiąkł w GB...

trzebaby to w Corel'u zrobić

Też sie pisze jak ktoś coś wyduma

a jakby jeszcze ktoś Kuliga zrobił to by rewelka była bo moje nalepka którą dumnie przez prawie 2 lata woziłem w wypadku ucierpiała

jak znajde czas, pobawie sie w powiekszanie i korekte, ale nie obiecuje ze mi wyjdzie

Musze się wywiedzieć jakie ilości min można wykonać, bo mamy dojście do kolesi od sitodruku.
W większych ilościach (myślę 50-100sztuk) to nie problem.

Ewentualnie nie ma problemu żeby coś powycinać we weekendy.

ja natomiast mysle ze 50 sztuk nie uzbieramy, a nawet jesli to po wydruku liczba osob sie zmniejszy z różnych powodów tak jak bylo ze smyczami na iq.pl

najlepszy bylby druk, choc ploter tez bylby okej, nieskomplikowane i 2 kolorowe

Zrobiłbym to tylko potrzebuje fotki takiej naklejki w jaknajwiekszej rozdzielczości.

i w tym jest probelm

No ja mam dojście do plotera jak by co.

ja tyż się podczepiam kocham trudne słowo,ale stiker extra

Tak na szybciutko zrobiłem wersję w PS (CS2), wszystko jest zrobione wektorowo, więc można sobie powiększyć.

kochamrajdy.psp

Jeśli już ktoś będzie tak daleko to proszę o cene jednej sztuki i jeśli ni będzie wygórowana pisałbym się na 10szt.

ooo, to zrób na wolniutko i szukamy najtanszego sitodruku tudziez plotera
jeszcze jedno, wymiary? ja zasugeruje 3x6

[ wiadomość edytowana przez: maciuhh dnia 2007-04-10 22:55:19 ]

Ja też bym wziął z 5 sztuk

Firme co robi sitodruk mam niedaleko, a dostęp do plotera możliwe, że będe miał niedługo, ale to nic pewnego.

[edit]
co do wymiaru to jak go mam rozumieć? 3x6cm, 3x6dm, 3x6m?

[ wiadomość edytowana przez: ISO-lator dnia 2007-04-10 23:48:32 ]

naturalnie ze 30x60mm

ja tez wezme