| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
sash porshe 126p Kościan | 2003-06-10 22:10:39 twoj problem to nic nadzwyczajnego. po prostu masz przestawiony zaplon (za wczesny lub za pozny) starczy go ustawic i powinno byc dobrze. niestety z ustawieniem zaplonu nie moge ci pomoc bo mi zawsze robi to ojciec. jak on zrobi to nawet w warsztacie mi tak nie ustawia (chociaz jest weterynarzem |
hitor Swinoujscie | 2003-06-10 22:18:32 co widze ze lubisz porsche??? |
NAZIK F&F Sympatyk Clio 16s Kraków | 2003-06-10 22:37:25 jak mniejwiecej orientujesz sie jak aparat zaplonowy wyglada i domyslasz sie jak dziala to nic innego tylko ksiazka w obroty i dasz rade !!!!! satysfakcja z samodzielnie zrobionej rzeczy jest ogromna!!!!!!!!!! to cieszy jak dziala bo jak nie to ps. nie wiem dlaczego chcesz zmieniac - mnie to strzelanie sie podoba - no chyba ze masz serie tlumik na to czy strzela czy nie wplyw ma rowniez sklad mieszanki ustawiany pokretlem a jak gasnie przy przeciazeniach to raczej źle dobrany poziom paliwa - przeczysc gaźnik, ustaw poziom i w droge powodzenia |
widynek F&F Sympatyk 700k Kraków | 2003-06-10 23:00:58 a czy gaśnie przy hamowaniu, czy po prostu przy dojeżdżaniu?? bo jesli przy hamowaniu, to raczej elektryka, np zaśniedziałe klemy na akumulatorze. jeśli zawsze, to tak jak napisał Peeryt gaźnik. |
NAZIK F&F Sympatyk Clio 16s Kraków | 2003-06-11 00:25:40 wyreguluj mechanizm lewarka
pchnij go troszke do przodu reulacja to takie dwie srobki 13mm po prawej stronie tunelu na wysokosci lewarka jak nto nie pomoze to kombinuj dalej idac w strone skrzyni czyli po drodze masz lizak (łacznik met-gum) a juz później to skrzynke rozkrecac..... ale jak nie za bardzo wiesz co i jak to sam skrzyni nie targaj [ wiadomość edytowana przez: Peeryt dnia 2003-06-11 00:30:23 ] |
simon_pg F&F Sympatyk Audi V8 4.2 Quattro ... Gdańsk | 2003-06-11 01:24:10 Nie no słuchajcie!! Jak to można jeździć maluchem i nie potrafić ustawić sobie zapłonu!! To jest według mnie jakies nieporozumienie. Tymbardziej, ze nie jesteśmy jakimiś laikami z zakresu sztuki jazdy samochodem. Chociaż podstawowe czynności obsługowe umiejmy wykonywać przy własnym autku!! Jeśli macie potrzebe to mogę dokształcic z tego zakresu P.S. Proponuje wyregulować zapłon i gaźnik. Reszta będzie milczeniem. |
hitor Swinoujscie | 2003-06-11 02:13:02 taki z ciebie spec to jak cos to cie pomecze pytaniami heheheh |
NAZIK F&F Sympatyk Clio 16s Kraków | 2003-06-11 15:34:34 to w takim razie caly uklad napedowy przesunal ci sie na poduszkach
ja tak mialem jak na wstecznym przywalilem w kraweznika tlumikiem - wupex zgial sie troszke a ja poczulem jakbym w jaka sciane sie wrabal - caly uklad przesunal mi sie do przodu, rozrusznik walnal o bude i sie zepsul no i zostala tylko dwojka, czworka i wsteczny lekarstwo: wjedź na kanal, sprawdź czy poduszli pod skrzynia nalezycie leżą jesli nie to wymien je na nowe a podczas wymieniania trzymaj zaklinowany jakims lomem silnik i caly uklad troche cofniety mozesz pobawic sie tez z mocowaniem do belki milej zabawy |
czechu cc1.1 włocławek | 2003-06-11 15:51:23 jesli chodzi o skrzynie to najczesciej jest to łącznik sprawdz go zobacz czy jakies srubki nie sa poluzowanei wyglada jak dwa metalowe lizaki połączone gumą najczesciej pomaga jego wymiana .Aco do gasniecia i strzelania to żeczywiscie moze byc zaplon sprawdz platynki i ustaw zapłon powinno pomóc |
simon_pg F&F Sympatyk Audi V8 4.2 Quattro ... Gdańsk | 2003-06-11 20:30:25 Co Wy wszyscy bezprzerwy o "lizaku"!! Skoro wyskakuja biegi nie jest ciekawie!! Powiem więcej- szukaj nowej szkrzyni!! uszkodzeń należy szukać wewnątrz tego urządzenia. Jeśli byłby to lizaczek to biegi albo by były albo też nie. Tutaj pozostaje wyjąć skrzynkę na zewnątrz otworzyć wieko i zobaczyć czy wszystko jest na swoim miejscu szczególnie wodziki!! ......Pozdrawiam i cze!! |
Rino125p F&F Sympatyk Kraków | 2003-06-11 20:55:52 Widynek, widze ze przy okazji targów nowe fotki do profilu zazuciłeś Szkoda ze nic nie powiedzales tez bym się podłączył |
Chopper F&F Wolny Słuchacz :) VW Passat Combi Krakow | 2003-06-11 20:57:22 jak podlaczyl??? o co ci chodzi?!?! |
widynek F&F Sympatyk 700k Kraków | 2003-06-11 21:11:10 no proste, zaszalałem |
Corel Zabrze | 2003-06-12 11:43:02 Brak mi cierpliwosci do tego auta. Oddalem go do mechanika i niech teraz oni powalcza |