MotoNews.pl

GT bez turbo:(

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam
czy ktos wie co sie stanie jak wywale turbo z mojego gt i zastapie kolektorem z wersji LS?? tzn chce załozyc gaz i wydaje mi sie ze to bedzie najtansze rozwiazanie tym bardziej ze posiadam odpowiednia instalacje z poprzedniego hultaja Ale czy to bedzie chodzic?? czy trzeba cos przy kompie zrobic?? A moze załoze ta zwyczajna mieszalnikowa instalacje do turbo??? W sumie fajnie byłoby miec i gaz i turbinke POMOCY!!!!

Oczywiście że będzie jeździć nic się nie stanie. Ja mam u siebie LPG i chwalę sobie. Musi być specjalny parownik no i odpowiednia regulacja.
Pozdrawiam

a ja mam pytanie? wystawiałes scoupe na allegro? w jakim stanie masz ten silnik z tego Scoupe? tzn. ile oleju bierze i co jest przy nim do roboty?

doman ty to masz tam niezła przeróbe!!! widziałem to twoje cacko na PJ nom i pewnie pali duuuzo gazu?? Kurde jak ma mi palic 17l to wole chyba Pb. No i znow strasza ze gaz bedzie drozszy A jak tam mam paliwko troszke taniej Najbardziej boli fakt ze zamieniłem jedna coupejke na inna tylko dlatego ze miał turbinke...az serce boli gdy nie mozna w pelni wykorzystac tej zabawki... Niestety musze jezdzic tak jakby turbinki nie było to wtedy mozna oszczedzis troche paliwa...musze jeszcze sie zastanowic nad tym wszystkim bo znow bede miał muła...

No niestety albo masz szybkie auto dające dużo frajdy z jazdy i palące jak smok albo masz toczydło do przemieszczania się z punktu A do punktu B i tego nie przeskoczysz

Moge cos powiedziec na ten temat ale nie radze wyciagac turbiny... MIalem wlsnie taki przypadek u siebie.. Moze i bedzie jezdzil ale zobaczysz ile problemow sie pojawi... Raczej radze Ci zastanowic sie nad dobrym gazem...

pozdro