| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Edgardo Espero Warszawa | 2007-04-14 15:20:14 Jesli kupie fotele od Vectry A lub Calibry to beda idealnie pasowaly? Chodzi mi wlasciwie o to czy musze kupowac koniecznie z sankami?
|
ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2007-04-14 21:01:18 owszem, będą pasowały od Vectry A i od Calibry
ale POD WARUNKIEM że kupisz razem z sankami! bo tu chodzi przede wszystkim o dopasowanie otworów w podłodze do otworów w sankach... rozstaw śrub mocujących sanki do podłogi jest właśnie taki sam w espero, calibrze i vectrze A... kupowanie samego fotela bez sanek na nic się zda bo nie da się ich połączyć z sankami od espero... |
Czarek_Rej Klubowy Weteran FOKA Chorzów -Batory | 2007-04-14 21:14:30 Takie same są takze w Kadecie (takie miałem) i astrze I Polecam takie foteliki.. są wytrzymalsze.. i o niebo wygodniejsze... Ja mam problemy z kregosłupem... dopoki miałem oryginalne fotele z espero to po przejechaniu ok 150km nie czułem nóg.. normalnie mi dretwiały.. po wymianie foteli przejechałem 300 km i wszystko było OK |