Fotel kierowcy po raz kolejny

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jesli kupie fotele od Vectry A lub Calibry to beda idealnie pasowaly? Chodzi mi wlasciwie o to czy musze kupowac koniecznie z sankami?

owszem, będą pasowały od Vectry A i od Calibry
ale POD WARUNKIEM że kupisz razem z sankami!
bo tu chodzi przede wszystkim o dopasowanie otworów w podłodze do otworów w sankach... rozstaw śrub mocujących sanki do podłogi jest właśnie taki sam w espero, calibrze i vectrze A... kupowanie samego fotela bez sanek na nic się zda bo nie da się ich połączyć z sankami od espero...

Takie same są takze w Kadecie (takie miałem) i astrze I Polecam takie foteliki.. są wytrzymalsze.. i o niebo wygodniejsze... Ja mam problemy z kregosłupem... dopoki miałem oryginalne fotele z espero to po przejechaniu ok 150km nie czułem nóg.. normalnie mi dretwiały.. po wymianie foteli przejechałem 300 km i wszystko było OK

Dzieki Lukasz wlasnie o to mi chodzilo i teraz juz wiem ze sam fotel mnie nie urzadza.

Czarek ja po przejechaniu 10km na swoim nie czuje nog nie mowiac o kregoslupie ktory tez wymienie razem z fotelem (moze beda mieli na szrocie taki komplet)

Cytat:
2007-04-14 21:14:30, Czarek_Rej pisze:
Takie same są takze w Kadecie (takie miałem) i astrze I Polecam takie foteliki.. są wytrzymalsze.. i o niebo wygodniejsze... Ja mam problemy z kregosłupem... dopoki miałem oryginalne fotele z espero to po przejechaniu ok 150km nie czułem nóg.. normalnie mi dretwiały.. po wymianie foteli przejechałem 300 km i wszystko było OK

...skąd ja to znam