Czyj to 125 ze sprężarką? POMOCY !

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!
Może Wy drodzy koledzy się orientujesie kto jest właścicielem tego slicznego autka:
Otóż w bodajże lutowym numerze czasopisma GT prezentowano dużego fiata ze śliczną wystającą ponad maskę, wykonaną ponoć przez jego właściciela sprężarką mechaniczną i dołączonym do niej scopem z ruchomymi przepustniczkami. Był on w kolorze chyba czerwonym troche pod rajdówke robiony. Pisałem do redakcji tego czasopisma z prośbą o skontaktowanie z włascicielem ale nic z tego nie wyszło czy wiecie może jak sie skontaktować z tym gosciem? moze gdzieś na necie można znaleźć obszerniejsze info o tym autku? pozdrawiam serdecznie i licze ze Wy mi pomożecie w tej kwestii. Szukam tego po necie już 3 miesiące.
Pozdrowionka! pomocy pliska!

Czasopismo GT, wystająca sprężarka....... Nie to forum ziomuś.

Cytat:
2007-04-13 21:08:33, Jesion128 pisze:
Czasopismo GT, wystająca sprężarka....... Nie to forum ziomuś.

a czemu nie to ?

Kilka lat temu pisał do nas na maila klubowego własciciel i pisał o swoich planach co do tego samochodu. Niestety kontakt i mail do niego przepadł.
pozdr
koniu

to był ten doładowany 1500 ohv na częściach ze szrotu??

Cytat:
2007-04-13 21:29:17, Blady pisze:
to był ten doładowany 1500 ohv na częściach ze szrotu??

Raczej nie ten...

Cytat:
2007-04-13 21:34:28, MAD_DOGG pisze:
Raczej nie ten...

Z tym Panem od 1500 ohv z rootsem i nitro studiowalem wiec jak cos to moze bym i kontakt do niego znalazl... Swoja droga to jest z niego istna zlota raczka.

-----------------
FIAT -> Fix It Again Tony

raczej to ten i na czesciach ze szrotu, roots tez ze szrotu

To nie o to auto chodziło ale jak już pisałem do kani, szukam kogoś kto bedzie w stanie pomódz mi w realizacji projektu.
Kania jeśli masz możliwość podać mi kontakt do właściciela tego wiata którego foto jest w wątku to baaardzo bym prosił. To dla mnie ważne. Pozdrawiam serdecznie!

jak odszukam maila to niezwlocznie wrzuce (graniczy z cudem)

słuchajcie, brat tego gościa, który tego fiata zmontował, studiuje ze mną na roku. Jak tylko się z nim będę widział, to kontakt jaki chcecie zdobędę =)

no to czekamy na jakiś kontakt
pozdrawiam