JAKI SILNIK MOŻNA WCISNĄĆ DO STARLETY P8

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Powoli chodzi mi po głowie SWAP jakiegoś konkretnego silniczka do mojego perszinga. Słyszałem o silnikach z Corolli że bezproblemowo pasuja nawet mocowaniami tylko nie wiem dokładnie jakie.Interesowałyby mnie jakieś WOLNOSSĄCE motorki powyżej 100 kucy bo chodzi mi o dobry material do dalszych niewysilających silnika modyfikacji WIĘC PROSZĘ WAS O POMOC

Zaloz 2 300 konne silniki JOHANSENA na tylna sciane bagaznika i spusc na wode...pojdzie jak przecinak.

Cytat:
2007-04-29 22:01:56, Bigelektron pisze:
Zaloz 2 300 konne silniki JOHANSENA na tylna sciane bagaznika i spusc na wode...pojdzie jak przecinak.

Cytat:
2007-04-28 14:10:08, szozdi pisze:
...powyżej 100 kucy bo chodzi mi o dobry material do dalszych niewysilających silnika modyfikacji WIĘC PROSZĘ WAS O POMOC

A co z reszta auta-zdajesz sobie sprawe z kosztow?
Jak masz kase to i z F-16 wsadzisz tylko po co.

Cytat:
2007-05-01 00:44:08, paniol2005 pisze:
A co z reszta auta-zdajesz sobie sprawe z kosztow? Jak masz kase to i z F-16 wsadzisz tylko po co.

Zdaje sobie z tego sprawe. Moim jedynym kosztem w takiej sytuacji jest silnik ze skrzynia i osprzetem, a od elektryki i mechaniki mam sprawdzonych (i darmowych ) ludzi. Za cene takiego SWAP-u i drobnych jakie dałem za ten samochód nie kupie auta o lepszym współczynniku mocy do masy i tak dobrym stanie technicznym no chyba ze ktos ma do sprzedania sportowa fure po 1990 która miesci sie w 11 litrach w miescie i jest w b. dobrym stanie do 7 tys. zł.... nikt??? tak myślałem.Wiec w takim razie prosiłbym o konkrety.

4A-GE?

Cytat:
2007-05-05 13:09:22, MisiekII pisze:
4A-GE?