Mam ksenony i chce mieć normalne lampy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,

Jak w temacie. Smigam z ksenonami juz pol roku, ale Essi nie jest do nich przystosowany (albo poprzedni wlasciciel spartaczyl robote)i ciagle sie cos z nimi dzieje: albo zwarcia w skrzynce sie robia, albo lampy sie nie wlaczaja, albo wlaczaja kiedy chca. Mam juz tego dosc i zdecydowalem, ze wywale to badziewie cale w cholere.

Teraz pytanie: czy moge po prostu wyciagnac zarowki ksenonowe, zaplonniki i co tam jeszcze jest i w ich miejsce założyć zwykle zarowki (myslalem o philips bluevision)? Czy bede musial kupowac cale nowe swiatla?

Dzieki, pozdrawiam!

pewnie masz polerowane szkła... więc musisz kupić nowe lampy (mocowania żarówek pewnie też zostały przerobione...)

niekoniecznie trzeba zmieniac lampy gdyz prawdopodobnie jest tylko zestaw ala Allegro(palniki ksenoinowe wraz z przetwornica) ktore sie kupuje z gotowymi gniazdami zastepujacymi ori zarowki np.H4.wystarczy pewnie wyjac graty i podpiac zwykle wtyczki pod zarowki

ciężko wyczuć, co to tak naprawde jest... widać tam sporo rzeźby i włożonego serca są nawet takie śmieszne puszeczki plastikowe, klejone chyba w domu!

zrob po prostu zdjecia lamp i zarowek i bedzie sprawa jasna

jak chcesz to mozemy sie zamienic na seryjne

A może to nie lampy szwankuja a słwany juz zespolony??

przyjedź dzisiaj na spota to się oblooka

Asior, bardzo chetnie, jesli chcesz sobie mrugać na parkingu kilka razy światłami

Kielek, o której i gdzie spot? Mam co prawda zapalenie krtani, ale może się zwleke z wyra

ja sie chetnie zamienie z tobą a jak wyjmiesz to bedziesz chcial sprzedac to?

możemy sie zamienić, nie ma problemu. Tylko bedziesz musiał pocudować coś z prawą lampą