Gra Misie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Gierka

Ale o co w niej chodzi?

trzeba uwolnic zakładników , polecam zacząc o misia na dachu , pozałatwic nim tych na górze i ułozyc na zielono klawiature , narazie dalej nie przeszedłem

Cytat:
2007-04-15 21:43:28, sterciu pisze:
trzeba uwolnic zakładników , polecam zacząc o misia na dachu , pozałatwic nim tych na górze i ułozyc na zielono klawiature , narazie dalej nie przeszedłem

hehe ja tez w tym miejscu stoję

mi się udało z klawiaturą wszedłem do budynnku włamałem się i wyłączyłem kamery nalałem wody i utopiłem misia niewiem co dalej :/

[ wiadomość edytowana przez: Yankee dnia 2007-04-15 22:55:04 ]

Cytat:
2007-04-15 22:42:10, Yankee pisze:
mi się udało z klawiaturą wszedłem do budynnku włamałem się i wyłączyłem kamery nalałem wody i utopiłem misia niewiem co dalej :/ [ wiadomość edytowana przez: Yankee dnia 2007-04-15 22:55:04 ]

też w tym samym miejscu jestem

a za pierwszym razem
to w ogóle jednego misia granatem zabiłem

Cytat:
2007-04-15 23:17:46, Suchy pisze:
też w tym samym miejscu jestem a za pierwszym razem to w ogóle jednego misia granatem zabiłem

tez za pierwszym razem granatem załatwiłem jednego , tego na dole w okularach...

klawiature ułozyłem ale znów podciełem wieze na dachu i zabiłem kula z wiezy jednego z zakładników na poddaszu...

no wiec, zabarykadowane drzwi otwiera sie z pomocą granatu na dole chyba po włączeniu wind i wyłączeniu kamer niewiem ja miałem wode załączoą w tym czasie była tak gdzieś do połowy, pozniej wyszedłem na gore zadzwoniłem po pizze przyjechał gosc i rozwalił okno na 1 pierze i 2 gosci na parterze, skserowałem kartke wsunałem pod drzwi na 2 pietrze (wczesniej otworzyłem okno) i gosc wypadł przez okno dalej niemoge niewiem co zrobic....

Ta da :

hehe
mi jakos narazie nie chce sie jej przechodzic

kolejna gra

Stara dobra gierka Teraz 116m przeszedłem ale w czasach świetności dużo więcej się przechodziło