[k] Kupie skrzynie do 126p z wrocka

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
w rozsądnej cenie ale sprawną

na allegro jest coś taniego silnik + skrzynia za 100 tylko trzeba jechac do świdnicy aukcja

Ja mam 2 skrzynie w bardzo dobrym stanie sprzedam za 120 sztuke jestem z gliwic jak nie zalezy Ci na czasie to bedzie we wrocku w niedziele badz poniedzialek i bys sobie ja odebral od mojego ojca ktory ma tam budowe .Pozdrawiam

Skrzynie ze szrotu za marne pieniądze wyrwiesz. A jak sie dogadasz z obsługą to Ci dadzą taką dopiero co wyjętą. wiec ja bym polecił najpierw pochodzić. Osobiście polecam, Rychtalską i tam koło marino. pozdro

a ja nie polecam rychtalskiej bo ten gościu nie wie ile za to brac i krzyknie ci 400 złoty

ja rowniez nie polecam rychtalskiej-sprzedawca ma swoj swiat i ceny a pozatym to nie kolo marino tylko leclerca. skocz na złom na marino tam czasem malaki stoją i mozna za grosze wyrwac

Phantom ja może i nie jestem z wrocławia ale orienntuje sie poniekąd. Nie napisałem rychtalska koło marino tylko, rychtalska i koło marino.
ten shrot koło marino jest dobry tylko tam szybko zawijają dalej, ale ceny mają gut bo cobyś nie wzioł to od kg wołają.
Mam tam swojego ziomka to co chwila mi jakieś Gifty przywozi
I właśnie opowiada jak to czesto bywa tam u nich taki kolo w śmiesznym białym malaku z lotą

dobra nie róbmy śmietnika;]