W jakie gry gramy... ???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
a wiec kolejny bezsensowny temat

W jakie gry gramy ?? czyli w co gracie w chwili obecnej , w co graliście jeszcze niedawno , w jakies specjalne gierki ?? internetowe , z płyt , piraty itp.

a wiec zaczne od siebie , jako ze nie lubie gier i od ponad roku mało grałem , a prawie wogóle to ostatnio podczas braku netu odkurzyłem płytę z grą Grand Theft Auto San Andreas , jedną chyba z ostatnich GTA , i jedną z mojaj kolekcji , bo posiadałem kiedys wszystkie począwszy od jedynki skończywszy na SA i moze jakbym poszukał to bym je wszystkie znalazł

a Wy w co pogrywacie ??

[ wiadomość edytowana przez: sterciu dnia 2007-03-23 17:00:54 ]

niesmiertelny stracraft, mam takze konto na netcrafcie czasami total annihilation i nfs u2 z gier internetowych, to ogame i tibia

jeszcze ogame ?? to juz słuchy mnie doszły ze Storm chyba nie gra w to a Ty jeszcze walczysz tam

Storm wrocila do gry, a ja przy okazji zrobilem maly come back na uni10

eee to ja nie na czasie

ja nadal to GTA męcze tylko ze juz bardziej zeby rozpierduche robic niz grac i misje wykonywac w niej nie ma to jak być niesmiertelnym i miec ciagły dostep do broni

[ wiadomość edytowana przez: sterciu dnia 2007-03-24 06:42:56 ]

ja gram tylko w jedna slyszna gre jaka jesty World of Warcraft

Live for Speed

ostatnio czyli w październiku grałem w NFS carbon
i to tyle

a przed NFS to chyba w GTA1 i 2 ale to wieki temu

Netowo - Ogame i Redoran

Poza netem ostatnio - Quake 1&2, UT, HoM&M3 i przede wszystkim ostatnio Hard Truck: King of the Road (ujezdzam tam m.in. Avensisa i Lade )

NFS MW hehe, no i staram się dorwać FEAR...ponoć dobre, z klimatem i strachem

a tego Hard Trucka będę musiał dorwać...Q napisz coś więcej o tym, to jakaś świeża gierka?

cos Ty to ma ze 3-4 lata jest momentami tak irytujace ze az zal... tylko czemu siedzialem dzis na tym do 6.30 rano???

King of the road to gralem kilka lat temu , Avensisa nie pamietam ale M5 chyba jezdzilem

eee to już nie chcę

Cytat:
2007-03-25 13:57:20, CzapCzap pisze:
King of the road to gralem kilka lat temu , Avensisa nie pamietam ale M5 chyba jezdzilem

pozniej jak juz sie "rzadzi" to pojawiaja sie opcje zakupu tych "zwyczajnych" aut

Ostatniia gra jaką pamiętam to NFS MW przed świętami jakoś, ale jak format całego kompa zrobiłem to nie chciało mi się od początku jeździc tymi wolnymi samochodami A pamiętam że SLRem się fajnie śmigało...
Wcześniej grałem w FEARa, gierka super, ale szybko mi się znudziła i brat zaczął mi grac na moim koncie...
Z gierek, które mi zapadły w pamięci to będzie jeszcze Half Life 2 i tak myślę że muszę sobie ją wykombinowac bo ta gra mi się naprawdę podoba

Cytat:
2007-03-25 15:22:37, Quattro pisze:
pozniej jak juz sie "rzadzi" to pojawiaja sie opcje zakupu tych "zwyczajnych" aut

Aha , no niestety nigdy nie rzadzilem , ani zadnej gry oprocz pasjansa nie przeszedlem , nie mam cierpliwosci

Cytat:
2007-03-25 15:46:15, CzapCzap pisze:
Aha , no niestety nigdy nie rzadzilem , ani zadnej gry oprocz pasjansa nie przeszedlem , nie mam cierpliwosci

nie no

ja to może 3 w życiu przeszedłem
warcrafta II,
starcrafta

a diablo to chyba z 10 razy
+ pasjans i saper

Ogame.... i czasem wchodze na kurnik (choc ostatnio dawno nie bylam) i w ktoras tam gierke zagram
storm

Cytat:
2007-03-25 21:00:21, Kati pisze:
Ogame.... i czasem wchodze na kurnik (choc ostatnio dawno nie bylam) i w ktoras tam gierke zagram storm

na kurniku to juz chyba 2 raz mi konto zlikwidowali

no na kurniku to w literaki czasem grywam

no i dzisiaj z chłopakami z PKP ganialiśmy po torze w LFS