Przelacznik el szyb mk7 kombi

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam,
chyba mam zonka... wczoraj dojechalem essim do anglii i wszystko byloby super gdyy nie przelacznik do szyb. szybka kierowcy sie nie opuszcza, tak cos mi sie zdaje ze sie zjaral. szyba pasazera smiga w obie str, a jak wcisne opuszczanie kieowcy to nic. dodam tylko ze sytuacja wyglada tak jakby przycisk zacial sie na podnoszeniu. czy idzie to naprawic bez wymiany??? robil ktos kiedys cos takiego???? plizz help

wiec podejrzewam ze kabelek Ci sie poluzowal znaczy ja tak mialem u siebie wez sciagnij oslonke ta z miezkiem i poruszaj kabelkami jak zaskoczy znaczy ze tutaj tkwi problem

ale sam przycisk nie "odbija" z pozycji zamknij....

aaa to co innego... no to ja nie wiem.. ale mozesz pokusic się o rozebranie i spojrzenie do srodka tam

Kliknij w wyszukiwarkę, na przestrzeni 2 tygodni były co najmniej 2 wątki.

wyszukiwarka nie pomogla, to nie jest problem z luznym kabelkiem...

No to pozostaje wymiana przełącznika. Podejrzewam, że się zgrzał i reanimacja na nic.

Można się pobawić w lutowanie i piłowanie styków ale skończy sie tak jak pisze kolega Wilk. Przerabiałem to właśnie z 2 tygodnie temu. Skończyłem na giełdzie w Kraku, 40 zet sprawdzony z gwarancją rozruchową. Jeśli mogę ci coś doradzić to właśnie kupno nowego, zaoszczędzisz zdrowia i nerwów Nowego w sensie używki.

Historia przełącznika wygląda tak: styki się nadpaliły i zaczęły grzać, a potem poszło już z górki - bardziej nadpalone, wyższa temperatura, bardziej napalone, wyższa temperatura i w końcu taka temperatura, że się przytopił... Niestety tylko podmiana, bo piłowanie i doginanie styków, to reanimacja trupa.

extra... tego wlasnie sie balem... no to zna ktos jakis dobry szrot w anglii w okolicy slough???????