Czy w escorcie 1996 r powinien byc filtr do klimy??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Z pomoca wyszukiwarki nie udalo mi sie znalesc konkretnej odpowiedzi na moje pytanie zawarte w tytule postu ( chodzi mi o ten pod podszybiem). Bede wdzieczy za odpowiedz bo jutro chce sie zabrac za odrzybianie mojego ukladu chlodzacego A i jeszcze jedno... Jakiego srodka uzywacie do odgrzybiania??? Pozdrawiam maly

Jeśli puszka jest na 3 śruby, to nie masz, jeśli jest na 4 zatrzaski to masz.

W 1996 chyba jest na śruby

a tak pozza tym, to temat był wałkowany setki razy.

[ wiadomość edytowana przez: Snale dnia 2007-04-24 21:08:39 ]

Jest na 4 zatrzaski. Juz ponad rok jezdze bez tego filtra bo powiedzieli mi ze nie trzeba... Super

[ wiadomość edytowana przez: maly31 dnia 2007-04-24 21:11:40 ]

eeeee 4 zatrzaski powinny być

No dokladnie 4 Sorry za błąd. A co do filtra to gościu co u nich byłem powiedzieli mi ze tam nie wkłada sie filtra.... Jestem skolowany... A kiedys u mnie na serwisie jeden majster jak odgrzybial klime w Mitsubishi Carisma to po włączeniu zapłonu wszystko wystrzeliło... W essim tak nie bedzie???

No to już wiesz że się wkłada. Sam wkładałem Kalorowi na Walnym Ani u niego ani u mnie nic nie wystrzeliło

A co do odgrzybiania - preparat i filtr kupowałem u Slawasa1, pogadaj z nim, to pewnie coś Ci doradzi

Dziekuje bardzo za pomoc... Jestes wielki

Nie ma za co, ale na przyszłość, to poszukaj troszkę lepiej, bo temat na prawdę był wałkowany setki razy.