Może spot F&F łodź 12-13 czerwca ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Może byśmy sobie zrbili jakiś zlocik klubowy? W Łodzi bedzie w najbliższym czasie Tunning Party to może przy okazji zrobilibyśmy sobie zlot Fiat&Forious Klub ? Ma ktoś jakieś propozycje ? Przy okazji takiego zlotu można byłoby sie powymieniać częściami i opiniami ?

[ wiadomość edytowana przez: zeckon dnia 2003-05-28 10:37:17 ]

No wy w Łodzi moglibyście się spotkać, przeciez jest was tak dużo jak nas w Krakowie a o waszych spotkaniach ani slychu ani widu

Lodz? Hmmm... Moze bym sie wybral? Jakis termin?

Tunning Party w Łodzi odbędzie sie 12-13 czerwca w Łodzi na stadionie klubu Start. Moglibyśmy sobie zrobić przy okazji takiego zlotu nasz spotkanie klubowe. Mógłbym się zająć logistyką takiego spotkania jeżeli byłoby wielu chętnych.
Kalendarz terminów

moze sie pojawie jeszcz zobacze jak tam fundusze , ale moze sie pojawie

my sie nie spotykamy? hehe widzimy sie wszyscy niemal 2 razy w tygodniu, raz na spotkaniach malanów, dwa na "nielegalnych" wyścigacg...
A zlot w łodzi jak najbardziej

Ja jak najbardziej się pisze - tylko odpowiadają mi wakacyjne terminy.

Cytat:
2003-05-29 19:56:14, MCQUEEN pisze:
my sie nie spotykamy? hehe widzimy sie wszyscy niemal 2 razy w tygodniu, raz na spotkaniach malanów, dwa na "nielegalnych" wyścigacg...
A zlot w łodzi jak najbardziej

Szkoda ze wiecie o tym tylko wy....jakbyscie dawali jakies informacje o spotkaniach o by sie klub i w waszym regionie jakos pręzniej rozwijał...no chyba ze tego nie chcecie...ale to juz tylko wasz problem, tak mi sie wydaje

wiesz to nie taka prosta sprawa. Jest włodzi klub malucha (maxx jest "prezesem") i ludzie, którzy przyjeżdzają, są zainteresowani kubem łódzkim. A co do członków F&F to zostałem tylko ja, moch - chociaż jeździ w barwach w łódzkiego klubu (niewiem dlaczego), pluszaq, który leje już na swój samochód, i andrzey - którego auto stoi od dłuższego czasu u tunera.

u nas tez na poczatku byly 3 osoby, Ja, schwepes i kania....i jakos sie to rozwinęło wszystko pięknie. A klubów w Krakowie jest u nas az za duzo
Chęci i jeszcze raz chęci

Właśnie są problemy czy wogóle bedzie Tuining Party w czerwcu na dzień dzisziejszy niewiadomo czy będzie i gdzie ????

Możemy zrobić tak:W ten czwartek łódzki oddział klubu F&F ustali wszelkie szczególy dotyczące ewentualnego zlotu w Łodzi (dnia 12 albo 13 czerwca - wtedy będzie Tunnig Party). Wiadomość o szczegółach i logistyce umieścimy tego samego dnia na forum. Umówmy się w ten czwartek na Lublinku,przyjade moim DF'em kolor kość słoniowa (zdjecia są na Forum).Moje numer rejestracyjne EL 99858.

A bym zapomniał: Tuning Party odbedzie się na stadionie klubu sportowego:Start.

Skąd wiecie że bedzie Tuning Party w czerwcu interesują mnie konkrety

Jest takie czasopismo o tuningu,tam znalazłem kalendarz tegorocznych spotów i zlotów tuningowych na ten rok pod tym linkiem ==>
Kalendarium Zlotów Tuningowych

ale to było planowane dawno a teraz cisza raczej w czerwcu nie bedzie Tuning Party w Łodzi

Cisza przed burzą,Tuning Party bedzie na bank,jak zwykle reszte dokładnych szczegółów będzie dopiero tuż przed impreza.

Ja z jednego źródła słyszałem że ma być 12-13 lipca , a z innych że
12-13 czerwca

bedzie w czerwcu czyli teraz za tydzień, to jak chłopaki ... zmawiamy sie jakoś? ja naprawdopodobniej bede z mochem całą sobote.

Właściwie to niewiadomo co z oczekiwanym niecierpliwie TUNING PARTY. W poniedziałek zadzwonię do Roberta Mularczyka sądzę iż będzie to osoba zorientowana w tym temacie. Na razie mój komentarz pozostaje taki że chętnie bym się z wami chłopaki spotkał na zlocie. A słyszałem że jest to zlot przed Halą Expo tak jak rok temu.