[S] FIATA 125p 2.0i

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Sprzedam kanta (boże ale mi się to ciężko pisze)
wszystkie dane w profilu .felgi juz sprzedane teraz stoi na 14 od
argenty na zimówkach.oc i przegląd do września.o reszte prosze pytać pod numerem tel: 607 168 291
4500zł

aż tak źle wygląda

Krzysiek co ty gadasz!!
Qrwa szkoda kancika bo naprawdę jest przekozak!!

pozwole sobie

[ wiadomość edytowana przez: CEHU dnia 2007-04-23 19:43:15 ]

dzięki.widzisz były mega plany a życie wszystko pozmieniało

EE Krzyśki, obydwa prosze mi tu dezerterki nie uprawiać. Już lookałem w ten post ale nie chcialem nic pisać co by na "góre" nie poszedł
Mi sie wydaje, że przesadziłeś z prochami i go wystawiłeś na "krzywej bombie" tylko żeby tak długo trzymało ??

popatrzyłem na Twoje zdjęcie w profilu i jedyną "krzywą bombe" jaką widze jesteś Ty

moge dostac jakies zdjecia DF na maila?

Ej ej bez takich

sam jesteś krzywa bomba bo fiata sprzedajesz.

a tak na poważnie to widziałem tego fiaciora nie raz i sie sypie, trup, juz lepiej jakie bmw kupić a tego zostwcie w spokoju niech już zardzewieje do końca sobie sam, tylko dach został

to chłopcze chyba ie tego fiata widziałes.prezes zablokuj tego pacana bo ot robi

KUBOLKU wiecej fotek niemam

hehe krzysiu on chyba tak specjalnie co byś go nie sprzedał bo szkoda
EDIT:
wpadne do ciebie jutro.

[ wiadomość edytowana przez: CEHU dnia 2007-04-25 18:21:31 ]

bez obrazy ale tu jest potrzebny REALITY CHECK. tylko dziecko może być na tyle naiwne żeby myśleć że kase którą wkłada sie w swapa można jeszcze później odzyskać.

wiem co mówie, swap 2.9 L V6 na pełnej szprycy nie chce zejść nawet za 2.5K, także bez ciśnień prosze

dobra szalony ale ciebie się nikt nie pytał o zdanie cena jest taka jaka jest i tyle ja się nie dziwie że nie chce za mniejsza kasę puścić!!
jak ktoś jest zainteresowany to weźmie nie jesteś więc nie pisz o naiwności!

eheheh i moje kubelki widze