Wraki Krakowa

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kilka rysunkow znajomego ...zatytulowanych jako "Wraki Krakowa". Na ilustracjach przedstawione sa samochody....ktore kiedys gdzies staly w miescie Kraka

Ma talent - trzeba przyznac.

heh...całkiem całkiem zdolny chłopak

Super!

wyśmienite , ciekaw jestem co to za miejsca są przedstawione na tych rysunkach

Cytat:
2007-04-30 16:26:05, lukaszc pisze:
wyśmienite , ciekaw jestem co to za miejsca są przedstawione na tych rysunkach

przy P70 masz mapkę w rogu gdzie auto stało Tak samo przy NSU stojacym na tle garazowym ( nalezy zwrocic uwage na napisy "glosuj na Moczulskiego" ) jako dodatkowy smaczek w klimacie ) . P70 ze starosci sie rozpadlo ..bo jest jak wiadomo z drewna. Wiekszosc aut zniknela..jak w przypadku EMW ( ostatni rysunek ) stojacym na Dietla ..albo zostala zezlomowana..rozkradziona itd. Fiaty 1500 - 2300 sa w czesciach ..

co do ostatniej fotki miałem wrażenie że to dietla miodowa to skrzyżowanie ale nie byłem pewny

mam propozycje może ktoś z was ma jakies fajne fotki czegos co stoji rdzewieje i nie jest ruszane , bo ciekawie się takie rzeczy ogląda

[ wiadomość edytowana przez: lukaszc dnia 2007-04-30 16:42:14 ]

Cytat:
2007-04-30 16:41:19, lukaszc pisze:
co do ostatniej fotki miałem wrażenie że to dietla miodowa to skrzyżowanie ale nie byłem pewny

To EMW póżniej było przepchnięte parę metrów dalej, na Dietla i tam dalej niszczało a póżniej zniknęło. To było jakies 12-15 lat temu. Na tym rysynku wygląda jeszcze nieżle, jak ja je pamiętam to już była kompletna ruina. Nawet dowiadywałem się o możliwośc zakupu ale podobno właściciel chciał za nie wyjątkowo chorych pieniędzy.

Bardzo Fajne!! może sobie jeszcze dorysowac Traba 600