MotoNews.pl

Woda z tylu pod nogami

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mam zamoknięty dywanik za siedzeniem pasażera przez które uszczelki moze dostawać się woda?????

hmmm drzwi lub moze nie dosunieta szyba ew dziurka w podlodze badz wypadl korek z podlogi taki gumowy.
napisz jeszcze jaki model i z ktorego roku.

wiec tak e36 318i m43 115KM rok95 wyjąłem fotel i okazało się że cała prawa strona zalana a po deszczu jeszcze nie zdarzylo mi się jezdzić bo od niedawna mam samochód, ale myłem go kilka razy, może uszczelka od tylnej szyby?jak myślicie?

Cytat:
2007-04-15 19:47:58, pawelec222888 pisze:
może uszczelka od tylnej szyby?jak myślicie?

Raczej mało prawdopodobne.

Cytat:
2007-04-15 19:47:58, pawelec222888 pisze:
wiec tak e36 318i m43 115KM rok95 wyjąłem fotel i okazało się że cała prawa strona zalana a po deszczu jeszcze nie zdarzylo mi się jezdzić bo od niedawna mam samochód, ale myłem go kilka razy, może uszczelka od tylnej szyby?jak myślicie?

zobacz czynie ubywa ci płyn z chłodnicy bo jak ubywa to prawdopodobnie masz wyciek z nagrzewnicy ogrzewania...

nie wygląda mi to na płyn chłodniczy raczej to woda nie wiem czy to jest istotne ale mam połamany ten plastik co dolega do szyby z przodu pokruszył się cały od słońca

Masz wodę na wykładzinie, czy pod wykładzina?

Jak pod to szukaj przyczyny w podłodze, a szczególnie w okolicy nadkola.

Cytat:
Masz wodę na wykładzinie, czy pod wykładzina?

A jak mozna to ocenic? przeciez wykladzina jest materialowa to woda przemaka z jednej i drugiej strony.
dobre pytanie. haha

Kolega mial identyczny objaw. Zrobil mala dziurke w tym gumowym koreczku w najnizszym miejscu i jest ok,
pzdr

a wlaśnie się zdziwisz Chudy01 wykladzina jest cała mokra od spodu a na wierzchu jest sucha a wode pod wykladziną odkryłem przypadkiem przy odkurzaniu włożyłem ręke pod wykladzine i stąd wiem gdyby nie to odkrycie moja becia by zgnila i złamała by mi się na jakiejś autostradzie pozdro dziękuje za pomoc

Cytat:
a wlaśnie się zdziwisz Chudy01 wykladzina jest cała mokra od spodu a na wierzchu jest sucha a wode pod wykladziną odkryłem przypadkiem przy odkurzaniu włożyłem ręke pod wykladzine i stąd wiem

hmm no ja dalej nie jestem przekonany do tego.
U kolegi bylo mokro i z jednej i z drugiej, a po mocniejszym nacisnieciu wilgotnego miejsca reka woda az wplywala miedzy palce.
Nie chce mi sie rozbierac tapicerki zeby lac wode i spr czy naprawde to podszycie wykladziny jest takie szczelne. Moze ktos inny ma jeszcze takie doswiadczenia i sie wypowie.
Nie wierze takze ze stosowano 2 rodzaje wykladzin, ale ...
pzdr

Pewnie zgubiłes badz obsuneła ci sie zaslepka NR 12 która jest pod wykładzina i woda z drogi sie tam dostała otcała tajemnica.

Proponuję obejżeć podłogę najpierw od dołu ale może być problem ze znalezieniem powodu wilgoci, najpewniej byłoby szkać, zdejmując wykładzinę, ale to nie takie proste. Niestety musisz poradzić sobie sam bo na forum telepatycznie myślę, ze więcej nie da się ocenić.

po ostatniej jezdzie po deszczu cala podloga jest mokra nie tylko jedna strona to juz sam nie wiem kiedys sie tym zajme dzieki za pomoc pozdro

Cytat:
kiedys sie tym zajme dzieki za pomoc pozdro

kiedys to moze ci sie zrobic woz al'a Fred Flinston a juz napewno bedzie smierdziec wilgocia jak stary szrot.
Rozebranie podlogi to max godzina roboty...
pzdr

jak ściągnąć ten materiał z podłogi? mam problem ze zdjęciem pedału gazu ???