Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Remlen HF MEMBER Hyundai GETZ Poznań | 2005-12-31 20:20:30 Witam,
Może ktoś wie czy będą pasować żarówki do postojów (myślałem nad białymi oczywiście ![]() allegro Zastanawiam się czy do wnętrza i do bagażnika można zastosować takie: allegro Nie mam pojęcia jaki rozmiar tych rurkowych (wiem że mogę zmierzyć ale może ktoś wie z "głowy" jakie pasują? Wogóle to co sądzicie o "takim" TUNINGU??? Przy okazji "Szczęśliwego Nowego Roku" (siedzę sobie w domu... ![]() |
![]() ToMMiX18 HF MEMBER hyundai Scoupe Szczecin | 2006-01-01 12:28:19 Witam Te Od Postojowek bedą pasowac na 100% sam mam takie ( Niebieskie) w Scoupe...wymiana trwa doslownie 2 min Pozdro ![]() ![]() |
![]() Remlen HF MEMBER Hyundai GETZ Poznań | 2006-01-01 12:31:48 Dzięki,
A jak to naprawdę świeci? Tak jak się chwalą czy przesadzają? PZDR |
![]() Remlen HF MEMBER Hyundai GETZ Poznań | 2006-01-01 12:48:02 |
![]() Remlen HF MEMBER Hyundai GETZ Poznań | 2006-01-01 13:05:50 Żarówki główne mam PHILIPS'a +30% (podobno światła he,he) - nie są złe (są chyba lepsze niż oryginały montowane w Getzach - też PHILIPS'a), więc wymyśliłem, że jak dodam takie diody to światełko będzie naprawdę jasno białe (a nie żółtawe).
Znalazłem jeszcze takie (chyba spotkam się z tym gościem i zobaczę co ma, może wezmę 2 pary różnych): allegro3 A co z tymi rurkowymi do wnętrza i bagażnika ![]() |
![]() Accencik HF MEMBER Hyundai Accent Środa Śląska | 2006-01-01 16:26:32 Co do postojówek 4 diodowych to ja miałem takieAllegro i świeciły całkiem ładnie ale tylko przez 2 pierwsze miesiące urzytkowania po tym czasie zaczeły sie jakby palic i teraz świecą jak stroboskop ![]() |
aszyman HF MEMBER Accent I Warszawa | 2007-05-05 22:28:44 jakie są zarowki postojowe do accenta? Podajcie oznaczenia tych zarowek , jakie mają symbol oryginalne? Dziekuje |
![]() daar HF MEMBER hyundai lantra sosnowiec | 2007-05-06 11:12:04 jeśli moge wtrącić swoje 3 grosze,postojówki 4 diodowe używałem rok potem jedna "spaliła się" barwę miały białą i ogólnie byłem z nich zadowolony,w marcu kupiłem 6-diodowe też barwy formalnie białej które praktyczne świeciły od początku z zabarwieniem niebieskim niestety nie mogę ich polecić gdyż po paru tygodnich zaczeły sie wypalać pierwsze diody (migotanie-stroboskop ![]() -natomiast z czystym sumieniem polecam diody-rurkowe do oświetlenia wnętrza-32 mm,bagażnika 36 mm,drzwi 32 mm (czerwone oczywiście ) świecą u mnie już 3 rok i jest ok ![]() |