MotoNews.pl
4 Pomocy, mam jakies pogrozki (182934/0) - NT

Pomocy, mam jakies pogrozki

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jakis czas temu z numeru +447835070935 i mowi ze " moge byc tylko obserwatorem ale wdepnales w niezle gowno ", po 2 tyg. do mojej kolezanki ten sam numer puszcza gluche telefony i wysyla glupie smsy po angielsku, wyslal tez w smsie do niej a w nim nr. 48587684461

Moze sie ktos dowiedziec na kogo zarejestrowany jest ten polski numer, jak sie bedzie tak toczylo dalej to idziemy na policje

wydaje mi sie ze numer jest tzw swiezy czyli jakas karta

Zainwestuj kilkanaście zł w kartę i dawaj na maxa...

Nie kombinuj,tylko zgłoś to od razu.

Cytat:
2007-04-25 21:21:21, Esperynek pisze:
Nie kombinuj,tylko zgłoś to od razu.

Tak, to cykory robią tylko!

+48 (5.... kierunkowy pomorskie tepsa

nie chce być złośliwy , ale gugiel nie gryzie:

Szpital Specjalistyczny Świętego Wojciecha
Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej
80-462 Gdańsk-Zaspa, Al. Jana Pawła II 50

768-44-61 Rejestracja Ginekologiczna

w sumie ciekawy ten numer telefona

ps +44 to jakiś angielski telfon ,więc zastanów się kto z waszych znajomych pstatnio wyjechał do anglii ( pewnie połowa- ale to i tak o p[ołowe mniej podejrzanych), jest jeszcze taki sposób , że weź z jakiegoś stacjonarnego z zastrzeżonym numerem oddzwoń , anjalepiej niech oddzwoni ktoś inny i walnij jakiś przypął , moż eniech ktoś po angielsku przedstwi się jako jakiś urzędas imigracyjny i zrobi lekkie przesłuchanie przez telefon...
albo przedtsaw się jako koleś z jakiejś firmy ,że znajomy z tej i tamtej strony podał jego namiary, gdyż sam się chce z pracy zwolnić, tylko chyba źle zapisałeś nazwisko...
sposobów jest wiele , już kilka osób tak przesłuchałem ..

numer angielski jest wylaczony a jak nie to nieodbiera

Pieprz to, jakiś idiota się "bawi"

A ja bym sie z nim tez pobawil, poodpisywal w podobnym stylu ewentualnie na psiarnie.

Cytat:
2007-04-26 10:12:40, maskekk pisze:
A ja bym sie z nim tez pobawil, poodpisywal w podobnym stylu ewentualnie na psiarnie.

Taaa, a potem kolo poleci do niebieskich i Ci kłopotów narobi...
Albo ignorować, albo policja - inne opcje mogą tylko narobić problemów...

to ja opisz caloksztalt sprawy

Wiec tak, jakies 8 miechow temu kolezanki tata dostal telefon koles sie przedstawil jako doktorant polibudy i mowil ze jego corka wisi 1500pln , inaczej sie zle to skonczy

Po jakims czasie ktos na gg wypisywal jakies penisy do niej

Potem ja dostaje telefon o tresci:
- Krzychu ??
- No ??
- Moge byc tylko obserwatorem ale wdepnales w niezle gowno
I sie rozlaczyl, numer z ktorego dzwonil to wlasnie ten angielski

Po ok tygodniu mojej kolezanki mama dostaje tel. o tresci:
- Jestem z Politechniki Gdanskiej, z tego numeru przychodza jakies glupie smsy i bede musial to zglosic.
I sie rozlaczyl, numer tego kolesia mam, napisze jak dorwe swoja komorke.

I wczoraj kilka smsow do kolezanki po angielsku z tego samego numeru co do mnie, angielski mial duzo bledow ogolnie smsy mowily ze ona jest szmata itp ( np. ile bierzesz, czy rodzina i przyjaciele maja za darmo itp ) , pozniej tel. do kolezanki i jakis koles sapie w sluchawke.

Ogolnie rzecz biorac zaczynam sie bac o kolezanke czy to nie jest jakis psychol zboczeniec itp. boje sie ze ten koles nas sledzi i zeby to sie zle nie skonczylo, powoli przestaje to traktowac jako zart.

Ps. moi znajomi nie znaja jej, jej znajomi nie znaja mnie.... a ten koles ma nasze numery telefonow

Cytat:
2007-04-26 10:19:40, pyrekcb pisze:
Albo ignorować, albo policja - inne opcje mogą tylko narobić problemów...

Policja... przesłuchanie... protokoły... sąd... kupa pier*olenia się i metoda godna babci emerytki, a karta sim raptem kilkanaście zł kosztuje, a na upartego to i kartę z nr +44 można nabyć i w roamingu gnębić gościa

[ wiadomość edytowana przez: piotr_ek dnia 2007-04-26 16:45:26 ]

dzownie caly czas do niego na ten ang. numer ale nie odbiera

Jako, że nr telefonu należy do sieci O2 spróbuj zarejestrować się tutaj i bombarduj go sms-ami. Włączy go i nie zdąży zadzwonić, ani nic napisać, bo sms-y będzie odbierał

[ wiadomość edytowana przez: piotr_ek dnia 2007-04-26 16:54:47 ]

dobry pomysl swoja droga to sytuacja mocno nieprzyjemna.

Wiec tak, do kolezanki mamy ktos dzwonil z takiego oto numeru : 588020519, moze ktos da rade namierzyc co to za numer i skad ?

zgłoscie to na policje... jak traficie na jakiegos sesnowengo kolesi to moze go namierza szybko i sie skonczy zabawa

wiec tak, problem zajebisty, przyszly 2 kolejne smsy ktorych policja na bank nie moze zignorowac, jutro jedziemy wlasnie z tym na policje, o to tresc:

" Ty kurwo zajebana odwiedze sie w psychiatryku, pozdrow mocium pana kurwa odwaznego klucznika, dyskutanta sprzed tygodni damski jego huj niezapomne i pies cie sral"

" Ty mala falszywa kurwo! za to ze zszargalas reszte mojej opini wposrod waznych dla mnie ludzi - nie tych twoich psow i kurew tak ci wykurwie w pysk ze matka, stary i psy nie pomoga a pogubisz kapcie kurwo zjebana, wal sie na ryj przyjdzie czas"