Elektryczne przełączniki szyb Toyoty Yaris

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,
mam wlasnie takie dość duze zmartwienie, poniewaz juz kilka tygodni temu mialem włama to mojej Toyotki (2001 3D), no i kradzieży uległy te paneliki do opuszczania elektrycznego szyb (razem z przełacznikiem centralnego zamka), które okazaly sie być tylko zamontowane na dwa zaczepy (no i śrubokrętem sobie dziady poradzili jeszcze rysując boki drzwi) . Niestety nie mam klimy w aucie, a jazda przy 30 stopniach na dworzu po mieście nie jest niczym ciekawym . Szukam tych paneli elektrycznych ciągle i nie wiem gdzie je znaleźć :/ .
Prosiłbym o pomoc, gdzie mozna takie cos dostać (nówki kosztują chyba 1000zł lewa strona, 500 zł prawa, czy to prawda ?!?! ), ile to moze kosztowac , czy te przełączniki to jest jakies skomplikowane urządzenie, czy we wlasnym zakresie mozna takie cos sobie "zbudowac".
Z góry dziękuje za pomoc!!

Jedz na gielde lub poszukaj w internecie ,to kupisz za 200-300 zl moze nawet swoje wlasne.

allegro przejrzalem całe na gieldzie nie ma :/ pozostają szroty.
A czy ktos mial podobny problem albo grzebal w tych przełacznikach i wie jak one wyglądaja od spodu ?? bo ja nie zdązylem sie przyjrzec