Ferie w Krynicy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Co prawda byłem już kilka razy w Krynicy, mieszkałem w Witoldówce i Mielcu, ale czy macie jeszcze jakieś pomysły na miły, przytulny i w miarę niedrogi pensjonacik i taki, który możecie polecić?
Z góry dzięki

Ja w Krynicy jak już to byłam na wycieczkach jednodniowych więc nic polecić nie mogę a jedynie życzyć udanego odpoczynku

Cytat:
2006-01-16 13:30:03, Esperynek pisze:
Co prawda byłem już kilka razy w Krynicy, mieszkałem w Witoldówce i Mielcu, ale czy macie jeszcze jakieś pomysły na miły, przytulny i w miarę niedrogi pensjonacik i taki, który możecie polecić? Z góry dzięki

ehhhh
Esperynek co bedziesz sie wozil po jakis pensjonacikach ?
sanki , gorka itp
a dla pragnacych wrazen jakies mocne auto i sanki

Esperynek, tylko uwazaj na drzewa.....

No i wyjeżdżam tej nocy. Będę dopiero 11 lutego. Mam nadzieję, że przez ten czas nie dorobię się statusu "PG LostMember"

No to życzę udanego wyjazdu I nie pozabijaj się nam tam

11 lutego??? ooo no to sie będziesz kwalifikował do Lost Membera
U mnie w pracy babka właśnie wróciła z Krynicy, mówiła że niezle luda sie zjechało

No i wróciłem.
Było fajnie, pogoda dopisywała. Ogólnie jestem zadowolony .
Szkoda tylko, że w poniedziałek do szkoły.

Wszystko co dobre szybko sie kończy. Ja choć nie mam ferii tez nie jestem zadowolona z ich końca bo znów się zaczną tłumy w autobusach.

Aaaa i fotki jakies pokaz z wypadu do Krynicy Jesli mozesz

OFICJALNA ZAPOWIEDŹ!!!
Od jutra do soboty włącznie znikam z forum, bo znów udaję się do na ferie do Krynicy!!!

hehe to tak co roku? powodzenia i milego odpoczynku

Cytat:
2007-02-16 13:53:02, speedmasterka pisze:
hehe to tak co roku? powodzenia i milego odpoczynku

No tak...co roku.Dziękuję.

Cytat:
2007-02-16 13:44:48, Esperynek pisze:
OFICJALNA ZAPOWIEDŹ!!! Od jutra do soboty włącznie znikam z forum, bo znów udaję się do na ferie do Krynicy!!!

To udanego odpoczynku...a jest tam śnieg jeszcze?
Kolezanka była teraz ale nie powiedziala jak warunku pogodowe poza tym że deszcz ostatnio padał.

Cytat:
2007-02-16 16:10:31, storm pisze:
To udanego odpoczynku...a jest tam śnieg jeszcze? Kolezanka była teraz ale nie powiedziala jak warunku pogodowe poza tym że deszcz ostatnio padał.

ale do tej morskiej jedziesz
pokąpać się w morzu

Do Morskiej to chetnie bym pojechala nawet o tej porze roku

Cytat:
2007-02-16 16:10:31, storm pisze:
To udanego odpoczynku...a jest tam śnieg jeszcze? Kolezanka była teraz ale nie powiedziala jak warunku pogodowe poza tym że deszcz ostatnio padał.

Wg tych kamerek internetowych, to jakieś tam resztki są. Ale ja jadę tam bardziej pod kątem zmiany klimatu/powietrza, a nie śniegu.
PS: Ale może się trochę uda ponartować.

[ wiadomość edytowana przez: Esperynek dnia 2007-02-16 17:35:00 ]

Esperynek ale wiesz telewizja kłamie... a takie kamerki to jakby nie patrzec telewizja ....
Ale co do zimy to chyba coś bedzie... czuje to w moich starych kościach

Cytat:
2007-02-16 18:39:35, storm pisze:
czuje to w moich starych kościach

No i wróciłem.
Było fajnie, aż żal było wyjeżdżać, z tym,że zachowywałem się bardziej jak kuracjusz niż narciarz, bo śniegu nie było prawie wcale.

Cytat:
2007-02-25 18:05:45, Esperynek pisze:
No i wróciłem. Było fajnie, aż żal było wyjeżdżać, z tym,że zachowywałem się bardziej jak kuracjusz niż narciarz, bo śniegu nie było prawie wcale.

cały chociaz jesteś