| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
piotr_kulas Ford Focus (HB 3 drz ... Bydgoszcz/Tuchola | 2007-05-03 09:04:29 Witam, przed wczoraj zakupiłem Espero i mam mały problem, tzn jak wszystkim wiadomo w tym aucie można regulować wysokość kierownicy, niestety nie jest ona zablokowana na mocno!! Porusza się delikatnie w górę i w dół w momencie kręcenia kołem kierownicy, w sumie nie przeszkadza to az tak mocno, ale wolałbym aby było to zablokowane na FEST
Proszę o jakieś wskazówki jak można to zrobić Pozdrawiam i dzięki na odp.... |
piotr_ek Reno Złomguna Olkósh | 2007-05-03 11:54:53 W 1,5 nie ma regulacji kierownicy, a ja mam podobny efekt - delikatne skoki góra/dół... ale mi to nie przeszkadza. |
Navi Klubowy Weteran Auto wybitnie zastęp ... Lublin / Shire | 2007-05-03 22:11:38 Piotr'ek. Gdzie się doszukałes informacji, że kolega ma 1,5 ? Czyżby od ciebie kupił?
Jeżeli to 1,8 lub 2,0 to problem luzu był niedawno poruszany. Więcej masz TUTAJ |
piotr_kulas Ford Focus (HB 3 drz ... Bydgoszcz/Tuchola | 2007-05-03 22:38:40 Navi- to widziałem i czytałem, niestety nie ładuje się u mnie w przeglądarce foto, a tak apropos mam 1.8
Pozdrawiam i dziex za odp |